Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az összes chad a világ impotensé válna és minden vibrátor defektessé válna akkor a szexuálisan kiéhezett nők rávetnék magukat az incelekre?
Masszírozók is rezegnek, zuhanyrózsa létezik, kezem is van. Chadnek is van keze, szája.
Te tegnap hirdetted magad normális férfiként? Hiba volt.
Ha az összes chad impotenssé válna,akkor is ott lenne az a pár miliárd nem chad, de nem is incel férfi a világon.
Mellesleg én jelenleg se chadekkel, se más férfiakkal nem élek nemi életet, több, mint egy éve, sőt vibrátorom sincs még, bár azon már gondolkodtam. Mégis remekül meg vagyok a saját kezem és, ahogy említették a zuhanyrózsa csodákra képes. De, állítólag a sima elektromos fogkefe is kellően rezeg.
Ha elképzeljük, hogy minden olyan férfi, aki nem incel hirtelen meleg lesz és megundorodik a női testtől, akkor lehet, hogy az incelek közül néhány százalék előbb, utóbb találna olyan nőt, akivel lefekhet. Vannak nők, akiknek a szex nagyon fontos és vannak sikertelen férfiak, akik nem az itteni értelemben incelek, csak simán bénák a nőkkel. Elképzelhető, hogy, ha egy olyan világban találkozik a kettő, ahol nincs más opció, hogy egy férfival közösüljön, akkor a bénácskát választja. Elképzelhetőnek tartom, de a nők többsége inkább más nőkkel találná meg az örömöt szerintem.
Kérdező!
Az incelek állítása aszerint a világ férfijainak 9%-a chad és 15%-a incel.
Azaz laza 74% maradt. És ugye ők nem incelek, azaz nekik is van kapcsolatuk nőkkel.
Márpedig ha 4ből 3 pasi teljesen okés (márpedig az, hiszen se nem impotens chadek, se nem incelek), akkor mi a probléma?:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!