Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az összes chad a világ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az összes chad a világ impotensé válna és minden vibrátor defektessé válna akkor a szexuálisan kiéhezett nők rávetnék magukat az incelekre?

Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 19:58
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
86%
Nem, akkor ott lenne a saját kezem, meg a chadek kezei.
2023. szept. 13. 19:59
 2/42 anonim ***** válasza:
77%
#1 Meg egyéb testrészek 😋
2023. szept. 13. 20:01
 3/42 anonim ***** válasza:
85%

Masszírozók is rezegnek, zuhanyrózsa létezik, kezem is van. Chadnek is van keze, szája.

Te tegnap hirdetted magad normális férfiként? Hiba volt.

2023. szept. 13. 20:01
 4/42 anonim ***** válasza:
83%

Ha az összes chad impotenssé válna,akkor is ott lenne az a pár miliárd nem chad, de nem is incel férfi a világon.

Mellesleg én jelenleg se chadekkel, se más férfiakkal nem élek nemi életet, több, mint egy éve, sőt vibrátorom sincs még, bár azon már gondolkodtam. Mégis remekül meg vagyok a saját kezem és, ahogy említették a zuhanyrózsa csodákra képes. De, állítólag a sima elektromos fogkefe is kellően rezeg.

Ha elképzeljük, hogy minden olyan férfi, aki nem incel hirtelen meleg lesz és megundorodik a női testtől, akkor lehet, hogy az incelek közül néhány százalék előbb, utóbb találna olyan nőt, akivel lefekhet. Vannak nők, akiknek a szex nagyon fontos és vannak sikertelen férfiak, akik nem az itteni értelemben incelek, csak simán bénák a nőkkel. Elképzelhető, hogy, ha egy olyan világban találkozik a kettő, ahol nincs más opció, hogy egy férfival közösüljön, akkor a bénácskát választja. Elképzelhetőnek tartom, de a nők többsége inkább más nőkkel találná meg az örömöt szerintem.

2023. szept. 13. 20:13
 5/42 anonim ***** válasza:
78%
Nekem két éve nincs pasim, nem.is szereltem azóta. Remekül elvagyok, senkire nem vetnem rá magam.
2023. szept. 13. 20:27
 6/42 anonim ***** válasza:
60%
Van a chadeknek nyelve és ujjaik 😅
2023. szept. 13. 20:31
 7/42 anonim ***** válasza:
72%
Szóval szerinted a világ 99% chadből és 1% incelből áll, semmi "középmezőny"? Ha a top 5% kiesik akkor a nők a másodvonal 10%-ához fordulnak, ha az is akkor a harmadvonal 10%-ához és így tovább. Eltartana egy darabig amíg a totál balfsz.ok 1%-áig eljutnak 😂
2023. szept. 13. 20:36
 8/42 anonim ***** válasza:
73%
Se chadem, se vibrátorom nincs és nem is volt soha, és még így sem fanyalodtam rá soha egy incelre sem... #sorrynotsorry
2023. szept. 13. 21:47
 9/42 anonim ***** válasza:
54%
Ez esetben a nők felé fordulnék, hiszen csókolni, érinteni, ujjazni és nyalni ők is tudnak; illetve több ezer módja van a maszturbálásnak, nem csak a vibrátorok léteznek.
2023. szept. 13. 22:14
 10/42 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező!

Az incelek állítása aszerint a világ férfijainak 9%-a chad és 15%-a incel.

Azaz laza 74% maradt. És ugye ők nem incelek, azaz nekik is van kapcsolatuk nőkkel.

Márpedig ha 4ből 3 pasi teljesen okés (márpedig az, hiszen se nem impotens chadek, se nem incelek), akkor mi a probléma?:D

2023. szept. 13. 23:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!