Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek számának nagymértékű növekedése a feminizmusnak köszönhető?
#19: "Kivétel a gyereknemzés, mert azt magát nem tudja teherbeejteni)"
Azért ilyenre is volt már példa. Szűznemzés, létező biológiai fogalom.
#19 rengeteg férfi nem teszi meg. Pont ez a sok elvárás a nők felé is, hogy menjen felesbe a számla, stb. ha felesbe megy, akkor nekem is lesznek elvárásaim. Ha rám hárul minden házimunka, de közben én is teljes állásban dolgozom, akkor pontosan miért legyen ott a pasi? Nem tart el, minden megy felesbe, és még ki is szolgáljam? Na persze.
És igen, nem mindenki akar családot. Én is milliószor szívesebben maradnék egyedül, mint egy ilyen óriáscsecsemőt és a gyerekét szolgáljam ki és lássam el életem végéig.
#19: "Nem azzal van a baj hogy meg tudod csinálni a legtöbb dolgot, hanem hogy neki nem engeded hogy ő csinálja meg és végre hasznosnak érezze magát a társaságodban."
Aki ennyire önértékelési zavaros, az számomra pszichésen kb. molyfing kategória.
Az nem kuurva lekezelő egy férfinak, hogy előadom, hogy nem tudom kicsavarni az égőt, csak hogy férfinak érezze magát?
Abban legyen hasznos, hogy mellettem áll, szeretjük, segítjük egymást. Nekem nem szerelő kell.
"Minek van szükség egy erős és a családot védelmező férfira "
Nincs szükség rá. Együttmüködő, közös csapatot építő férfire van szükség.
"nem engeded hogy ő csinálja meg és végre hasznosnak érezze magát a társaságodban."
Dehogy nem engedem meg, sőt elvárom, hogy a házimunka felét ő végezze. vsagy amihez kedve van.
A villanykörtét megg hagyjuk, azt egy 80 éves néni is kicseréli. Had ne kelljen már debilnek tettetni magunkat.
19, már nem azért, de komolyan a nőkre akarod kenni azt, hogy mi férfiak nem találjuk a helyünket?
Mi a franctól akarod védelmezni a nőt? Védelmezi a jog és a hatóság. Szerencsére elég ritkák azok az esetek, amikor ténylegesen védelemre szorulnak. Akkor is jellemzően pont a férfiakkal szemben kell védeni őket...
Változik a világ. Ami rugalmatlan, az nem hajlik, hanem törik. Igen, én is érzem a bőrömön, hogy nehéz megtalálnunk a helyünket a társadalomban, de nem a nő hibája, hogy a ivlágunk nem hasonlít a többszáz évvel ezelőtti világra. Ami azt illeti, elsősorban a technológiai fejlődés okolható a változásért. ha még mindig fát kéne hasogatni a melegért, hidd el, tündökölhetnél a nagy védelmező szerepében:D
Más szerepet kel betöltenünk mint régen. Ez nem azt jelenti, hogy feleslegesek vagyunk, csak azt, hogy más módon tudunk kapcsolódni és teljes egészet alkotni. Mert ahogy évezredekkel ezelőtt sem, úgy most sem változott az, hogy sem a nő, sem a férfi nem képes mindent is megoldani, ehhez továbbra is ketten kellenek, és egyelőre kilátásban sincs, hogy ez változzon.
Végre itt a lehetősége, hogy tényleg társakként viselkedjenek a párok, nem pedig alá-fölé rendelt viszonyként. Te komolyan ezt nehezményezed?
#19 vagyok.
Elég nagy probléma hogy itt 1-2 embernek a hagyjuk a férfiakat a fizikai munkát elvégezni (parasztosan) és a "mindent én csinálok mer erős független nő vagyok és semmiben nem kell segítség" jelenség egyenlő azzal, hogy ki kell szolgálni a férfiakat. Nem is pazarolok erre szót, csak nevetek rajtatok és sajnálkozok, hogy ennyire sekélyes gondolkodásmód jutott. Nem érek kevesebbet mint egy férfi, minden jogos helyzetben kiállok magamért ha úgy ítélem meg hogy ki kell, attól még nem kell erőlködve vergődni a feminizmus nevében, mert ez már rég nem arról szól mint régen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!