Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő anyagias az visszata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő anyagias az visszataszítóbb mint a goldiggerek?

Figyelt kérdés

Az aranyásók nincsenek olyan sokan. És nyilvánosan vállalják hogy “ingyen “ akarnak luxus életet. Egy férfi pénzét elvenni. Szexert adnak érte.

De anyagias nőkből jelenleg 10099x több van. Akik az élet szükségletekhez, gyerekvállalás címszóra terelik azt hogy csak olyan férfival állnak össze akik a szerintük elfogadható életkörülményt nyujtani tudják.

Én személy szerint egy utolsó ribit aki nyíltan goldigger és milliárdos emberekre akaszkodik azt nem utálom. De azokat akik hétköznapi kapcsolatot ahhoz fűznek hogy keresen 800 ezret az ember mikor tudja hogy átlag ember 300 körül ketes.. na azt undorítónak találom.

2023. szept. 13. 13:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

Igen ismerek ilyet mint a 10 es.

Tényleg okos nő volt. Mindene volt a nyelvek tanulása, munka - előrelépés. De most 37 évesen van egy kis kutyája es egyedül él jó anyagi körülmények közt. Feláldozott mindent azért hogy legyen pénze! Ez se jó szerintem. De ő döntése.

2023. szept. 13. 14:02
 12/65 anonim ***** válasza:
5%

8.

"Bele sem kezdek az ismerkedésbe, ha a pasi nem keres minimum 6-800 ezret..."

Játszunk!

30-as pasi vagyok. Van lakásom. 800 a fizum. Jó külsőm van. És van egy kemény 20+ centis eres fa...

Leírnál 5, csak ÖT, okot, hogy miért kezdjek veled, és ne a 4.-en lakó, 23 éves zumba oktató csajjal, vagy a cégünk jogászával, aki egy frissen elvált, 40-es nő, olyan Megan Fox külsővel és egy budai házzal?

2023. szept. 13. 14:03
 13/65 anonim ***** válasza:
88%
Másik kérdés alá is leírtam. Ha a férfi nem akarja hozni a "tradicionális férfi szerepet", akkor ugye nem várja a nőtől, hogy ő hozza a "tradicionális női szerepeket" ugye? Oké, nem kell sokat kersni, de akkor a házimunka a pasikára fog várni, ha én leszek a fő kenyérkereső. És akkor az sem lesz baj, ha ő marad majd otthon a gyerekkel? Nyilván az én fizetésem nem eshet ki, ha csak az övéből nem lehet megélni.
2023. szept. 13. 14:36
 14/65 anonim ***** válasza:
80%

12

El vagy tévedve!

TE írj 5 okot, hogy miért adjam fel a kényelmes független életemet! Te írj 5 okot, hogy mivel tudsz hozzátenni az életemhez, nem pedig elvenni! Én egyedül is teljesen jól elvagyok, ellenben nyitott szemmel sétálok! 🙂

Az,hogy ennyit keresel, csak alap! Nem garancia önmagában semmire.

2023. szept. 13. 14:41
 15/65 anonim ***** válasza:
86%

13-úgy-úgy. Abszurd, hogy a nő keressen jól, már egyetem alatt tegyen félre a gyerekre, mert a pasitól nem lehet elvárni, hogy akár 2-3 évig hozzon haza elég pénzt amég az asszony nem tud dolgozni(ezt itt fentebb valaki konkrétan leírta), közben azért a házimunka legyen elvégezve, férj, gyerek ellátva, kiszolgálva.

Most minden irónia meg szarkazmus nélkül: akkor minek a férfi? Plusz koloncnak, akit vinni kell a hátunkon, kiszolgálni stb? Most komolyan kérdezem.

2023. szept. 13. 14:41
 16/65 anonim ***** válasza:
7%
6. Szövegértés elégtelen. A kérdező arra utal, hogy ha egy férfitól elvárjátok, hogy a kis zsebpénzét tegye félre, hogy titeket eltartson később, akkor ti is rpórolhatnátok kicsit az életre.
2023. szept. 13. 14:44
 17/65 anonim ***** válasza:
83%
#15 én is így látom. Konkrétan spermadonor és plusz kiszolgálandó személy. Komolyabb előrébb van az ember egy egyéjszakásból összeszedett gyekkel, mint egy ilyennel. Akkor legalább nem kell eltartani és kiszolgálni a donort.
2023. szept. 13. 14:46
 18/65 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy spórolok. Csak azt várom el anyagilag, amit én is nyújtani tudok. De itt azon megy a hiszti, hogy miért nem jó a 800-at kereső nőnek a 300-at kereső férfi. Erre írta valaki, hogy akkor a nő spóróljon előre a gyerekre. Véletlen se a férfi kapja össze magát és ne csak az ágyban játsza a családfőt, érted.
2023. szept. 13. 14:48
 19/65 anonim ***** válasza:
81%

"Leírnál 5, csak ÖT, okot, hogy miért kezdjek veled, és ne a 4.-en lakó, 23 éves zumba oktató csajjal, vagy a cégünk jogászával, aki egy frissen elvált, 40-es nő, olyan Megan Fox külsővel és egy budai házzal?"

Elég keveset hozol ezekhez a nőkhőz, nekik tuti nem kellesz, de annak sem, akit megszólítottál. Maga ez a "mit tudsz adni" leír. Tök mindegy, mekkora a fütyid.

2023. szept. 13. 14:49
 20/65 anonim ***** válasza:
15%

18. Senki nem kényszerít rá. Mások véleménye,élete meg miért zavar téged?

Amúgy már az is valami, ha legalább az ágyban valaki családfő tud lenni ;)

2023. szept. 13. 14:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!