Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő anyagias az visszata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő anyagias az visszataszítóbb mint a goldiggerek?

Figyelt kérdés

Az aranyásók nincsenek olyan sokan. És nyilvánosan vállalják hogy “ingyen “ akarnak luxus életet. Egy férfi pénzét elvenni. Szexert adnak érte.

De anyagias nőkből jelenleg 10099x több van. Akik az élet szükségletekhez, gyerekvállalás címszóra terelik azt hogy csak olyan férfival állnak össze akik a szerintük elfogadható életkörülményt nyujtani tudják.

Én személy szerint egy utolsó ribit aki nyíltan goldigger és milliárdos emberekre akaszkodik azt nem utálom. De azokat akik hétköznapi kapcsolatot ahhoz fűznek hogy keresen 800 ezret az ember mikor tudja hogy átlag ember 300 körül ketes.. na azt undorítónak találom.

2023. szept. 13. 13:31
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
87%
Ok. Egyéb?
2023. szept. 13. 13:31
 2/65 anonim ***** válasza:
75%
Miért, ki fogja eltartani a csalásot, ha a nő szül???? Vagy tw fogod megszulni a gyereket? Ha én keresek ennyit, akkor amugy elvárhatom? Vagy akkor is visszataszito?
2023. szept. 13. 13:33
 3/65 A kérdező kommentje:

2

Ha tudod hogy gyereket szeretnèl akkor első fizudtol kezdve tegyél félre erre! És ha eljön a gyerekvállás ideje akkor lesz 10 m Ft-ot félretéve.

Ti is ezt szoktátok mondani hogy milyen dolog hogy a férfinek nincs 28 évesen lakása ? Hiszen 8 évesen már kapott zsebpénz az iskolába! Miért nem tette el a 200 Ft okat tudatosan gyűjtve a jövőre? 🤔😁

2023. szept. 13. 13:38
 4/65 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem mindkettő gusztustalan (gold digger, és a simán csak elszállt elvárásokkal rendelkező, amúgy tök átlagos nő), de nem tudsz vele mit csinálni sajnos. Ne állj velük szóba és fókuszálj arra, aki nem ilyen.
2023. szept. 13. 13:40
 5/65 anonim ***** válasza:
18%

Férfiként.

Esküszöm többre becsülöm és tisztelem a prostikat és a nyílt aranyásókat, mint a sok kamuzós "NORMÁLIS TISZTESSÉGES" nőt.

A belem kifordul azoktól, akik itt is leírják, hogy nekik csak azért kell diplomás pasi, mert nekik igényük van a szellemileg képzett, okos partnerre...de...valahogy mégsem az alsós tanár bácsi, vagy a levéltáros srácot választják, hanem valahogy mindig az IT-s meg a pénzes család ügyvéd fia a befutó náluk.

2023. szept. 13. 13:41
 6/65 anonim ***** válasza:
70%

3

Van lakásom! (Senki nem rakta alám)

Egyrészt, minaz, hogyha "gyereket szeretnék?" ????? Eleve nem kezdek olyannal, aki nem akar gyereket!

Ha viszont, én rakom össze a pénzt a gyerekre, én rakom össze a pénzt mindenre, és én is szülök, akkor te a f*szodon kivul mit raksz a kapcsolatba???? Mert erre senki nem válaszol nekem, pedig nagyon kivancsi lennék végre a válaszra!

2023. szept. 13. 13:41
 7/65 A kérdező kommentje:

6

“ Van lakásom! (Senki nem rakta alám)”

Jajj csak ezt ne írd! Lehet rad igaz de én ahány nőtől halottam ezt ott pont hogx a szülei , testvére vagy egy férfin való kapcsolata alatt a “férfin” spórolta meg a későbbi lakásvásárlás árát. Azaz pont hogy nem a saját érdemük.

Azzal semmi probléma nincs ha egy kapcsolatban a férfi és a nő együtt mondjuk 5 éven át gyűjt a gyerekvállaláshoz vagy lakásvásárláshoz. Itt az a gond hogy a legtöbb nő a ismerkedés elején kiköti hogy az adott férfinek már ezekre meglegyen. Szóval nem a közös gyűjtés várható, egyszerűen ha nem gazdag a hapsi akkor bele se kezdenek az ismerkedésbe.

2023. szept. 13. 13:47
 8/65 anonim ***** válasza:
68%

7

Hát ha ugy vesszunk, még van rajta 3.5M hitel, a bank segitett!

Én vállalom: Bele sem kezdek az ismerkedésbe, ha a pasi nem keres minimum 6-800 ezret, (ahogy én is megkeresem) Rengeteget tanultam, dolgoztam azért, hogy legalább átlagos szinten legyen a fizetésem!!! Nem fogom lejjebb adni az életszinvonalamat egy lusta here miatt!

2023. szept. 13. 13:51
 9/65 A kérdező kommentje:

8

Szóval akkor Magyaroszágon 6 millió ember szerinted lusta here? Mert nem keresnek 800at. 🤷‍♂️😒

2023. szept. 13. 13:57
 10/65 anonim ***** válasza:
88%

Nálam ez nem első sorban a pénről szól, azt mindig megkerestem magamnak. Tanultam, dolgoztam/dolgozom sokat. Van lakásom, kocsim, vésztartalékom, némi befektetésem.

Viszont nem tudok a "majd lesz valahogy" típusú férfihez vonzódni, mert én sem ilyen vagyok. Volt mikor két helyen dolgoztam szobát bérelve+tanultam mellette. Mikor nagyon nem volt normálisan fizető munka itt, elhúztam diplomás létemre külföldre betanított munkásnak. Nem tudom komolyan venni ezt az" én a körülmények áldozata vagyok, nem gazdagok a szüleim, nincs errefelé jó munka" mentalitást, sajnálom. Nem passzolnánk össze egy ilyen emberrel.

2023. szept. 13. 14:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!