Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kimondhatjuk, hogy az a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimondhatjuk, hogy az a csaj aki többet vár el egy férfitól havi nettó 250-300 ezer forintnál (országrésztől függően), az pénzéhes golddigger?

Figyelt kérdés
Annyiból meg lehet élni egy egyedülálló személynek, akár úgy is hogy szobát bérel magának. Ha egy nő többet vár el annál, mint amiből el tudja tartani magát egy férfi, akkor az egy pénzéhes aranyásó cafka?
2023. szept. 13. 12:31
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy kis tételben tolja még gold digger marad. Nincs rá kritériuma, hogy 1m fölött az az altt meg csak siam ribi.

Amúgy meg kisit ironikus, hogy itt veritek a melleteket, mikor elvileg pont a nők azok, akik az emberek pofájába szokták hazudni, hogy a lélek, stílus meg a viselkedés stb bullshit a fontos, azt mily meglepő anonimba hogy felvállalja mind h krva.

2023. szept. 14. 21:52
 52/57 anonim ***** válasza:
90%
#51 cica mit nem értesz, hogy nem nekem kell a pénze, hanem azt akarom hogy magának ki tudja fizetni azt a nyaralást, amit én magamnak?
2023. szept. 14. 21:58
 53/57 anonim ***** válasza:
100%
Incelek mi lenne ha leállnátok végre a kifogás keresésel és elgondolkodnátok azon, hogy a külsőn/pénzen túl mi a baj veletek?
2023. szept. 14. 22:01
 54/57 anonim ***** válasza:
82%
De mit lehet 300-as fizun golddigerkedni? Hogy alkalmanként meghív fagyira, esetleg néha étterembe is? Ezért ki lenne olyan férfivel, aki annyira nem tetszik neki? 350-ből nem tudnék kijönni egyedül sem(albiban lakom, mire minden kötelezőt kifizetek 250-ben állok meg) és nem ettem, nem vettem magamnak semmit.
 55/57 anonim ***** válasza:
83%
Nem is akarja megérteni, mert nem tudja megcáfolni.
 56/57 anonim ***** válasza:
94%
#54 hát ez az, de úgy az 1-1,5 millión is? Mert kiírja hogy ez milyen nőre elég, de azt nem hogy mennyit költene ebből a csajra. Mert azért egy golddigger se lesz vele hogy flexel a pénzével. Luxus ebből meg nem lesz. Nemhogy 1000 eurós Casadei cipők meg 3-7000 eurós Dior táskák, de még Michael Kors vagy Guess se nagyon, vagy csak ritkán.
2023. szept. 14. 22:07
 57/57 anonim ***** válasza:
91%

51

Direkt bem akarod megérteni? Én fizetem a saját részemet mindenben! (Idén a Maldiv szigeteken voltam. 2M ft volt) Te ki tudod a sajátodét!?

2023. szept. 15. 06:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!