Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kimondhatjuk, hogy az a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimondhatjuk, hogy az a csaj aki többet vár el egy férfitól havi nettó 250-300 ezer forintnál (országrésztől függően), az pénzéhes golddigger?

Figyelt kérdés
Annyiból meg lehet élni egy egyedülálló személynek, akár úgy is hogy szobát bérel magának. Ha egy nő többet vár el annál, mint amiből el tudja tartani magát egy férfi, akkor az egy pénzéhes aranyásó cafka?
2023. szept. 13. 12:31
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
62%

8

Én többet keresek ennél, és mégis új munkahelyet keresek jelenleg.

Drága minden, és bocs, de nekem nem pálya egy bérelt szobában vegetálni és ott ülni.

2023. szept. 13. 12:50
 12/57 anonim ***** válasza:
82%
Olyan vicces, hogy csak olyanok félnek a golddiggerektől, akiknek nincs mit félteni tőlük. Én nőként többet keresek, ha meglesz a második diplomám, még többet fogok. És igen, az a minimum amit elvárok, amit én is tudok hozni. Nem azért, mert a másikkal akarom kifizettetni a nyaralásomat, hanem azt akarom, hogy ő legalább magának ki tudja fizetni. Havi 250ből nem fogja tudni a saját részét sem kifizetni. Akkor ha ilyen pasi akarna összejönni velem, akkor ő lenne a golddigger?
2023. szept. 13. 12:51
 13/57 anonim ***** válasza:
34%
Azért várok el többet, hogy elkerüljék a golddigger pasikat. 😅
2023. szept. 13. 12:54
 14/57 anonim ***** válasza:
77%
Pénzéhes golddiggerek nettó olyan 1,5 misi alatt szóba sem állnak veled, nyugi, messziről elkerülnek téged.
2023. szept. 13. 12:59
 15/57 anonim ***** válasza:
32%
Az a golddigger, aki eltartatni akarja magát a pasival. Akár még nettó 600 ezerből is ugyan hogy a fenébe tudna eltartani egy golddigger csajt?
2023. szept. 13. 13:05
 16/57 anonim ***** válasza:
82%
#15 hát ja, egy golddigger csaj ennyiért vetet magának csak táskát vagy ruhát havonta xd
2023. szept. 13. 13:09
 17/57 anonim ***** válasza:
20%
Nem is kell foglalkozni ilyen nőkkel, akinél a fizetésed összegétől függ, hogy járna-e veled. Elmehet az anyjába az összes.
2023. szept. 13. 13:13
 18/57 anonim ***** válasza:
78%
Poén, hogy ráaggatják azokra a nőkre az anyagias jelzőt akiknek számít a fizetés. Akár első randin is, ha nem felel meg, nincs értelme folytatni, kész. Hihetetlen, hogy ezeknek a csúnya nőknek érdekükben áll a kényelmes megélhetés, senki nem szeret tátott szájja a tudjuk milyen erdőbe rohanni, hogy a poteniális partnerét is majd el kelljen tartani, ez igenis fontos kérdés, mert az élet legnagyobb részét a pénz képzi és úgy csinálunk mintha ezt figyelembe venni bűn lenne. Én informatikusnak tanulok egyetemen nő létemre, ha én meg tudok keresni havi 600-700ezer forintot a diplomámmal később, akkor hasonló kaliberű embert fogok magam mellé választani, számomra nem jelentős hogy ugyanennyit keressen, de a nettó 400 legyen már meg... ha én tudok ennyit tenni a SAJÁT életemért, a saját megélhetésemért és ennyi energiát fektetek bele, akkor jogom van olyan embert választani akiben ugyanúgy látom a potenciált, a fejlődésre való hajlandóságot, nem kell diplomás legyen, de ne kelljen már eltartani, éljünk kényelmesen, nem szeretnék szűkölködni, és nem is elsősorban magam miatt, hanem a majdani gyerekemet is szeretném problémamentesen finanszírozni anélkül, hogy hó végén kuporgatni kelljen. Ennyire egyszerű a képlet, ha a férfi bemondja az unalmast akkor a nőhöz kerül nagytöbbségben a gyerek, azért anyagiasak a nők, és azért nézik jobban a férfi erőforrásait, mert ez a felelősség bennünk sokkalta erősebb, a létfenntartás, ez szimpla evolúvciós ösztön, és mivel igencsak érik a mai világban, főleg magyarországon a gennytenger közepén a téma, ezért igen, képzeljétek okkal érdekli az embereket a másik keresete. Egyébként azt szoktam mondani bármiféle politikai témánál, hogy azért választottam ezt a szakot, hogy le tudjam sz*rni a sok bohócot akik éppen a parlamentben agyalnak a gyökerebbnél gyökerebb intézkedéseken, nem fogom lejjebbadni a párválasztásnál sem az igényeimet, akkor sem ha sírnak emiatt. De hálisten ezzel nincs gondom, mert van egy szerető párom aki valahogy ezeket a tényeken alapuló dolgokat meg tudja érteni és nem csak fröcsög rajta mint egy idióta.
2023. szept. 13. 13:13
 19/57 anonim ***** válasza:
67%
#18 pacsi! Így kell ezt.
2023. szept. 13. 13:16
 20/57 anonim ***** válasza:
80%

#18-nak nagyon igaza van. Még annyival egészíteném ki, hogyha ennyire keveset tesz le az asztalra, remélem nem várja, hogy a nő takarítson, meg főzzön, mert "ez a hagyományos női szerep". Mert a "hagyományos férfi szerep" meg az, hogy biztosítja az anyagi biztonságot a családnak. Tehát ha erre nem képes, akkor remélem alap, hogy minimum a háztartással járó feladatok minimum felét önként automatikusan, kérés vagy megbeszélés nélkül ő csinálja.

Másik, hogy itt gonoszt csinlnak minden nőből, aki el mer várni bármit is a férfitól közben azért gondoljunk már bele, hogyha szeretne a pasi is gyereket, azt valakinek ki kell majd hordania, és fel is kell majd nevelni. Mi lesz addig, amég a nő gyesen van? Mi van, ha a gyereknek valami betegsége lesz, és tartósan gondozni kell? Akkor is elég lesz a havi 250k? És ennek a lehetőségnek a tudatában vágja magát hanyatt minden nő, különben anyagias golddigger lesz? Elmentek ti pontosan tudjátok hova.

2023. szept. 13. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!