Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimondhatjuk, hogy az a csaj aki többet vár el egy férfitól havi nettó 250-300 ezer forintnál (országrésztől függően), az pénzéhes golddigger?
18
Ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te, csak pár évvel előrébb.
Lesz.rom a kérdező felé emberek véleményét. Úgysem találkozom velük, nem egy körben mozgunk.
155 ezer alberlet+rezsi
80 ezer bevásárlás
7-8 ezer tisztálkodó és tisztítószerek
6-8 ezer lakberendezes (elemek, kiegett lampak, konyhai merleg stb)
40 ezer nyugdíjpénztár
10 ezer bkv bérlet
30 ezer edzőtermi tagság, heti 2 edzés
4 ezer tagsági díj kórusba ahova járom heti 1x
Megtakarítás
20 ezer félrerakni utazásokra
10 ezer félrerakni vésztartaléknak
10 ezer havonta félrerakni ha magán orvosi ellátásra lenne szükségem (ne azért ne ismerjék fel a rakot mert 5 hónapot kell várni egy mr-re
5 ezer havonta félrerakni hogy karácsonykor ne menjek minuszba
25 ezer félrerakni ha egyszer lakást vennék és
405 ezer
És nem iszom kávét, nem dohányzom, nem iszom alkoholt se csak egészséges vagyok és évi 2x nyaralok. És ebben nincs benne egyéb szórakozás, minden étkezést magamnak főztem mert vendéglátóegységet se szamoltam bele.
És ott tartok hogy nem tudtam elmenni egy hétvégi kirándulásra mert már ettem 2x vendéglátóhelyen, meg kellett javitani a redőnyt és nem maradt 2x 5 ezrem a vonatjegyre a hónapban.
25 igen. Amit heti szinten nézni kell hogy keretben maradjon az ember és 30án még tudjak friss zöldseget venni.
Na meg kb 60 év alatt lesz saját lakásom. Ha nem lenne ennyi egészségügyi bajom, amit a jelenlego helyen tolerálnak, rég léptem volna. Ja és ebben sem gyógyszerek, sem ruha, semmi ilyen nem volt benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!