Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kimondhatjuk, hogy az a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimondhatjuk, hogy az a csaj aki többet vár el egy férfitól havi nettó 250-300 ezer forintnál (országrésztől függően), az pénzéhes golddigger?

Figyelt kérdés
Annyiból meg lehet élni egy egyedülálló személynek, akár úgy is hogy szobát bérel magának. Ha egy nő többet vár el annál, mint amiből el tudja tartani magát egy férfi, akkor az egy pénzéhes aranyásó cafka?
2023. szept. 13. 12:31
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
58%

18

Ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te, csak pár évvel előrébb.

Lesz.rom a kérdező felé emberek véleményét. Úgysem találkozom velük, nem egy körben mozgunk.

2023. szept. 13. 13:35
 22/57 anonim ***** válasza:
18%
Nőként keresek 665 ezret! És ez eopen elég arra, hogy egy normális szinten megéljek. De semmi luxus.. és nem is jó fizetés. Egy pasitól minimum ugyanennyit elvárok
2023. szept. 13. 13:36
 23/57 anonim ***** válasza:
26%
16-azt nem gondolod ugye, hogy egy nő eltartása havi egy táskát meg ruhát jelent? Etetni, itatni, szórakoztatni, szépészeti dolgait finanszírozni kell. Ebben gondokodjatok, amikor azt kérdezitek, hogy elég-e a nettó 250 egy golddigger csajhoz.
2023. szept. 13. 13:39
 24/57 anonim ***** válasza:
73%

155 ezer alberlet+rezsi

80 ezer bevásárlás

7-8 ezer tisztálkodó és tisztítószerek

6-8 ezer lakberendezes (elemek, kiegett lampak, konyhai merleg stb)

40 ezer nyugdíjpénztár

10 ezer bkv bérlet

30 ezer edzőtermi tagság, heti 2 edzés

4 ezer tagsági díj kórusba ahova járom heti 1x

Megtakarítás

20 ezer félrerakni utazásokra

10 ezer félrerakni vésztartaléknak

10 ezer havonta félrerakni ha magán orvosi ellátásra lenne szükségem (ne azért ne ismerjék fel a rakot mert 5 hónapot kell várni egy mr-re

5 ezer havonta félrerakni hogy karácsonykor ne menjek minuszba

25 ezer félrerakni ha egyszer lakást vennék és

405 ezer

És nem iszom kávét, nem dohányzom, nem iszom alkoholt se csak egészséges vagyok és évi 2x nyaralok. És ebben nincs benne egyéb szórakozás, minden étkezést magamnak főztem mert vendéglátóegységet se szamoltam bele.

És ott tartok hogy nem tudtam elmenni egy hétvégi kirándulásra mert már ettem 2x vendéglátóhelyen, meg kellett javitani a redőnyt és nem maradt 2x 5 ezrem a vonatjegyre a hónapban.

2023. szept. 13. 13:40
 25/57 anonim ***** válasza:
79%
24- és akkor ez egy elég szoros büdzsé.
2023. szept. 13. 13:44
 26/57 anonim ***** válasza:
78%

25 igen. Amit heti szinten nézni kell hogy keretben maradjon az ember és 30án még tudjak friss zöldseget venni.

Na meg kb 60 év alatt lesz saját lakásom. Ha nem lenne ennyi egészségügyi bajom, amit a jelenlego helyen tolerálnak, rég léptem volna. Ja és ebben sem gyógyszerek, sem ruha, semmi ilyen nem volt benne

2023. szept. 13. 13:45
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kérdező, tőled ki kérdezte már meg ismerkedeskor, hogy mennyit keresel? Mert én meg soha senkitől nem kérdeztem ilyet.
2023. szept. 13. 13:59
 28/57 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Én 400 nettót keresek, ha ugyanezt várom a páromtól az nem goldsiggerkedés.
2023. szept. 13. 14:08
 29/57 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Kb 1.5 millio felett mondanam annak a mai vilagban es arak mellett
2023. szept. 13. 14:09
 30/57 anonim ***** válasza:
79%
Nem feltétlenül.
2023. szept. 13. 14:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!