Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kimondhatjuk, hogy az a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimondhatjuk, hogy az a csaj aki többet vár el egy férfitól havi nettó 250-300 ezer forintnál (országrésztől függően), az pénzéhes golddigger?

Figyelt kérdés
Annyiból meg lehet élni egy egyedülálló személynek, akár úgy is hogy szobát bérel magának. Ha egy nő többet vár el annál, mint amiből el tudja tartani magát egy férfi, akkor az egy pénzéhes aranyásó cafka?
2023. szept. 13. 12:31
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
19%
Nem lehet mindenki jo uzletu erzekkel megaldva, magas iqval, kivalo kommunikacios keszseggel,jo korulmenyekben nevelkedett csaladdal... sokan nem tudjak de minden eggyes apro kornyezeti dolog szamit kis gyermekkortol egeszen fiatal felnot korig hogy kive valsz, mit ersz el. Olyan nincs ,hogy csak a te erdemed , minden ami te lettel az valakik erdeme .
2023. szept. 13. 14:16
 32/57 anonim ***** válasza:
86%
#31 de ne vitassuk már, hogy az ember befektetett munkája nem is számít. Én sem jó családból származom, senki nem segített egyetem alatt, végig dolgoztam, hogy később normálisan keressek. Vannak dolgok, amikről nem tehet az ember, viszont legalább annyi dolog van, amiről tehet, és amin tud javítani. De írták, akkor kompenzáljon a háztartási feladatokkal, vagy gyerekneveléssel.
2023. szept. 13. 14:31
 33/57 anonim ***** válasza:
74%

#31 aki ezzel takarózik annak még a fizetésére se vagyok kíváncsi, már elhajtom:D 18as vagyok.

Nem csak egyetem létezik a világon, vannak 1-2 éven belül kitanulható olyan szakmák amiket úgy kell leakasztani hogy találj szakembert, mert senki nem csinálja és annyi pénzt kér el ezért amennyit nem szégyell. Egyetemen rengeteg szak van, az iq mint problémamegoldó képesség x idő alatt nem feltétlen van párhuzamba azzal milyen szorgalmas vagy (nem csak azok mennek egy adott szakra akik zsigerből kapott adottsággal rendelkeznek hozzá, sőt egy szorgalmas és kitartó emberből sokkalta több lehet mint egy amúgy tehetséges, de időt, energiát sajnáló, trehány emberből) szóval ez mind süket duma, ezelőtt soha nem tanultam értelmesen informatikát, mégis itt kötöttem ki, nem kell hogy te legyél a zsenik zsenije, elég ha érdekel valami. De nyilván könnyebb itt fröcsögni és kifogásokat gyártani mint szembenézni az igazsággal

2023. szept. 13. 14:38
 34/57 anonim ***** válasza:
89%

Nem. Pusztán kitűzött bizonyos pontokot, amiknek teljesülnie kell hogy kapcsolatba merjen vágni. Mindenkinek vannak ilyenek, akár nő, akár férfi. Kinek ez, kinek az a fontosabb. A titok az, hogy meg kell találni azokat, akikkel ezek szépen fedik egymást. Ugyanis egy párkapcsolat nem úgy alakul ki, hogy bemész a boltba, és beteszed a kosárba ami tetszik. És ezen nem is háborodhatsz fel, mert egy ember ember prioritásaiba se jogod, se hatalmad nincs beleszólni.

Viszont, ha szerinted minden nő ilyen akivel eddig próbálkoztál, tégy hátra egy lépést, vedd szemügyre a nagy képet, és figyeld meg a mintázatokat. Azok nem hazudnak soha. Miért csak gold-digger nőkkel hoz össze a sors? -> mert csak azokra hajtasz.

2023. szept. 13. 15:10
 35/57 anonim ***** válasza:
92%
A gyenge lelkületű emberek a "valakik" érdemei, az én édesapám, azaz elnezést kérek --- spermadonorom alkoholista, egy fityinggel nem támogatott 20 évem alatt 1x sem, édesanyám miközben szétgürcölte az agyát hogy egyedül el tudja tartani a 2 gyerekét, feláldozta a lelki épségét és egy házsártos, kiégett, igazi házisárkány nő lett belőle ezáltal --- én mégsem egy megnyomorodott, kifogásokkal takarózó nő lettem aki azon sír hogy a család és a múlt...hanem önállósodtam és megragadtam a lehetőségeimet és már 18 évesen elköltöztem otthonról, saját keresettel rendelkeztem egyetem mellett... szóval akkor hogy is van ez? Nem csak az lehet sikeres ember aki alá betolják a Teslát is, tudod ez attól függ kit milyen fából faragtak és ki mennyit hajlandó beletenni a céljai elérésébe... az meg csak az adott emberen múlik. 18-as voltam.
2023. szept. 13. 15:23
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

És ezt amúgy hogy kell elképzelni?

Első randin elkéred a bankszámla kivonatot?

Vagy az utalásról az sms-t?

Kiírod tinderre, hogy 600.000 alatt keresők ne írjanak?

🤔

Vagy csak úgy siman elkezdel puhatolózni az anyagi helyzetéről.

2023. szept. 13. 15:52
 37/57 anonim ***** válasza:
77%
Kiderül az nagyon hamar.
2023. szept. 13. 16:07
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

36

Nem kérdezek rá direktbe! Elég ha tudom a foglalkozását!

2023. szept. 13. 16:10
 39/57 anonim ***** válasza:
89%
Kiderül az öltözködéséből, milyen programokra nyitott? Ha mindig, szigorúan csak ingyenes programlehetőségek közül lehet választani, akkor nyilvánvaló, hogy nem engedhet meg anyagilag magának semmit.
2023. szept. 13. 16:13
 40/57 anonim ***** válasza:
89%
Középiskolás gyerekem diákmelóval ha jobban megnyomja a hónapot mekiben, akkor 220 körül kap Mekiben+tanulmányi ösztöndíj 40 000 vagy mi a hivatalos neve(szakmát tanul és jár rá tanulmányi eredmény alapján sávosan támogatás) + oda szoktam neki adni a családid. 17 évesen 250-270 000 között van a nettója és nem vagyunk egy elit család, mondom, mekizik suli mellett. Ha 17 éves 45 kilós lányként jelenleg még 8 általánossal meg lehet keresni majdnem 300at, akkor milyen golddiggerkedésről beszélünk?
2023. szept. 13. 16:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!