Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban ismerkedéshez tényleg kevés nettó 250 ezerFt?
11-es
A mai világban egyenjogúság van. Egy nő igenis teremtse meg annak az alapjait, ha gyereket akar és gyes-re akar menni, ne a férfitól várja az anyagi támogatást. Legyen félretett pénze, mint a nyugdíjelőtakarékosság.
Ez oké, de pont az egyenjogúság miatt akkor a férfinak is kellene félretett pénz, nem?
250 kb elmegy a lakbér + rezsire, a többség szeret néha enni is, közlekedni, plusz alap tisztálkodószerek, tisztítószerek, ruhák…. És akkor extra eü igény még nincs is.
Mit raksz félre ennyiből? :D
"250 kb elmegy a lakbér + rezsire"
Ne a rózsadombon vegyél ki egy villát, és akkor nem fog. Elégedj meg egy kispesti szobával is. És láss csodát, akkor tudsz majd enni is.
Hát nem tudom, Kérdező, én még sosem ismerkedtem a pénzemmel.
Mondjuk én úg képzeltem, hogy ez azok "sportja" akiknek legalább 7 számjegyű a fizujuk, de te tudod.
Meg mondjuk én nem mondom csakúgy el akárkinek mennyit keresek. Mi köze hozzá? Semmi. Szóval javaslom nézz utána a személyes adatok kezelésének és ne bízd rá mindne jöttmentre..
Egyébként 250 az.. hát.. nem túl sok. Még eg ypedagógus is többet keres ennél. Az, hogy pénzzel villogni nem lehet vele egy dolog, én inkább a megélhetésen meg a jövőépítésen aggódnék ennek kapcsán.
12
Akkor vedd ki a részed a szülésből te is te f*sz!
És mi az, hogy "gyes".re akar menni???
Miert szerinted ha szuletik gyerek kozos akaratbol, akkor kinek kellene eltartani a gyereket? A nőnek, mert ő szülte, vagy mi a f*sz?
Egyebként, ha én rakom össze a pénzt a gyerekre, én teremtem meg a kozos élet fekteteleit, én szülök, akkor te a f*szodon kívül mit raksz a kapcsolatba?
Kva messze lakok rózsadombtól, nem arról beszéltem. Nézz már körül mennyibe kerül a lakhatás. A rezsi meg pont azoknak a legmagasabb akik nem high tech passzívházban laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!