Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencse hogy 250 ezer a nettó jövedelmem ismerkedés szempontjából mert így a gold diggerek elkerülnek?
Tennap is kérdezted, Bratte.
Nem kell tőle félni, 250 egy hétvégi wellness-re sem elég.
Nyilván fogsz többet is keresni, ha szükseg lesz rá, és vallalsz majd rendes munkát, ami fizet.is! Ha nem, ugyis el fog hagyni, es igaza lesz!
Netto 250el nem nőt kéne keresned, hanem állást
Én örülök hogy amikor a feleségemmel megismerkedrünk konkrétan hónapról hónapra éltem, csak adósságom volt (ma milliós tétel az inflacióval korrigálva) és fiatal voltam 😅
Legalább tudom hogy tényleg szeret 😁 pedig olyanok csapták neki a szelet akiknek akkor már házuk volt (én nem tudom hogyan).
Ja és az adóssag is csak azért jött össze mert nincsenek szüleim és egyszerűen munka suli mellett nem hozott annyit hogy megéljek.
9
Igen, de aki nem ambiciozus, nincs megtaritasa....netto 250 keres, azzal mit kezdjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!