Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzám hssonlókhoz nem tudok vonzódni, nincs meg a kémia. Mit tegyek?
Olyan vagyok, akiért nemcsak nem tepernek a pasik, hanem konkrétan nekem kell tepernem.
Most össze akarnak hozni egy sráccal, aki szintén szerencsétlen. Nagyon nem jön be, hogy csak azért nem csalna meg, mert nincs kivel. A külseje se tetszik.
Felszínes rondaság
Egyre több femcel van.
Fogadd csak el szépen a szintedet.
Férfiaknak mindig ezt a dumát toljátok.
Mindenkinek tepernie kell.
Ha akarsz valamit, valakit, azért tenni kell.
Én hét éve vagyok együtt a párommal, és a mai napig teperek érte, gesztusokkal, odafigyeléssel, bókokkal.
Egy ilyen nincs ló jó a szamár is kapcsolat nem lesz hosszú életű, ettől szinglinek lenni is jobb.
Állítsd le ezeket a kerítő asszonyokat, és vedd kézbe dolgokat. Ha azt várod, hogy a szádba repül a kappan, az nem realisztikus.
6 ez mindenkinek ilyen. nem fognak neked alanyi jogon kiutalni egy kész párkapcsolatot, ami csak úgy flottul megy.
ha van tét, azaz érdekel az illető, akkor nyilván csalódás ha mégsem jön össze.
én is nő vagyok, de süsd meg, nekem is rá kellett írnom az emberekre ha akarok valamit.
sajnos még nem installálták a telepatikus jelző rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!