Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért utasítanak el a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítanak el a pasik?

Figyelt kérdés

Sziasztok! M vagyok 29 éves szűz nő! Sose udvarolt nekem senki mint a barátnőimnek. Iskolában is bántottak hogy duci vagyok (165/75). Szegény családi körülmények közt nőttem fel. Sose vittek a szüleim sehova nyaralni. De még Magyarországon se kirándulni. 278 ezret keresek irodai melóval. Csak érettségim van. Ez baj? Hogy nem jártam egyetemre?

Én arra gondolok hogy a tapasztalatlanságom miatt azt hiszik baj van a fejemmel. Aztán nem vagyok szép. Se insta modell. Csóróság miatt azt hiszik nem tudom magam eltartani. Esetleges közös programok vagy utazások alkalmával nem tudnám fizetni a saját részem. Így 30 hoz közel selejtnek számítok hogy nem rendelkezem saját lakással. Nem tanulok tovább amiért azt hiszik lusta vagyok.

Jól sejtem hogy egyedül maradok örökre?

2023. szept. 10. 16:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a leírtak alapján semmi olyan nincs ami menthetetlenné vagy reménytelenné tenne, szomorú h nem vittek nyaralni meg nem udvaroltak neked sajnálom

kinézet, kisugárzás és vagy ezek kombinációja lehet annak oka hogy ott tartasz ahol, nem lehet tudni így látatlanban sajnos, vagy úgy h nem beszélünk 2 szót

egy kép sokat segítene h legalább azt kizárhassuk

de ha összeségében nézzük a dolgokat még a ronda kövér nőknek is van kapcsolatuk ha akarnak

2023. szept. 10. 18:53
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Troll kérdés. Amúgy az itt ólálkodó trollok szoktak ilyen ostobák lenni, hogy azt mondják, hogy "nem tudok fogyni".
2023. szept. 10. 19:03
 13/16 anonim ***** válasza:
A nem jól kinézés a baj. vannak ducik között is akiken aránysan oszlik el a zsír és szép arcúak, igényes benyomást keltenek. de ritka.
2023. szept. 10. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudj kérdező, de olyan nincs, hogy krónikus betegségektől mentes ember nem tud fogyni.

A fizikát és a biológiát nem lehet becsapni, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit felhasználsz, akkor fogyni FOGSZ.

Tehát vagy csökkenteni kell a bevitelt, vagy növelni az elégetett kalóriák számát, azaz többet mozogni.

A legjobb ha mindkettőt egyszerre teszed, így nem kell szélsőségekbe belemenni.

Étrendből pl a legkevesebb erőfeszítést az jelenti, hogy mostantól kerülöd a hozzáadott cukros dolgokat. Semmi üdítő, semmi csoki, semmi nasi, semmi sörözés. Mozgásból pedig kezdd azzal, hogy mondjuk BKV helyett kerékpárral kezdesz el munkába járni.

Hajrá!

2023. szept. 10. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Én is ilyen magas vagyok és mindig ennyi kiló voltam. Dokihoz menyj el...lehet pajzsmirigy, máj ami miatt nem tudsz fogyni. Nekem sikerül már...lement eddig 10 kiló.

De mindig volt párom, pedig 4 evvel ezelőtt ennyit kerestem meg nekem van gyerekem is.

Kommunikációval h állsz?

2023. szept. 10. 20:01
 16/16 Noren1989 ***** válasza:

Mivel a nem vagy szép valszeg a bűnrondàt jelenti, így azt kell tippeljem, h a külsőd lesz a ludas.

Ha nem az, akkor meg olyan szinten magadnakvaló vagy, h nem is kell neked pasi.

2023. szept. 13. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!