Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért utasítanak el a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítanak el a pasik?

Figyelt kérdés

Sziasztok! M vagyok 29 éves szűz nő! Sose udvarolt nekem senki mint a barátnőimnek. Iskolában is bántottak hogy duci vagyok (165/75). Szegény családi körülmények közt nőttem fel. Sose vittek a szüleim sehova nyaralni. De még Magyarországon se kirándulni. 278 ezret keresek irodai melóval. Csak érettségim van. Ez baj? Hogy nem jártam egyetemre?

Én arra gondolok hogy a tapasztalatlanságom miatt azt hiszik baj van a fejemmel. Aztán nem vagyok szép. Se insta modell. Csóróság miatt azt hiszik nem tudom magam eltartani. Esetleges közös programok vagy utazások alkalmával nem tudnám fizetni a saját részem. Így 30 hoz közel selejtnek számítok hogy nem rendelkezem saját lakással. Nem tanulok tovább amiért azt hiszik lusta vagyok.

Jól sejtem hogy egyedül maradok örökre?

2023. szept. 10. 16:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Lehet tul rendes vagy, vagx tul körülményeskedő
2023. szept. 10. 17:02
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem kamu kérdés akkor megjegyezném, hogy vidék 278k nettó nem olyan rossz. A sorolt problémák közül a fogyás a legkönnyebben megoldható.
2023. szept. 10. 17:05
 3/16 A kérdező kommentje:
Budapestről van szó.
2023. szept. 10. 17:06
 4/16 anonim ***** válasza:
74%
Akkor vegyed egyel feljebb a kaja vagy a lakhatás minőségét és 100%, hogy leszakad rólad 20 kiló.
2023. szept. 10. 17:09
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok fogyni. Testalkatom állandó. Mindig ilyen voltam.
2023. szept. 10. 17:09
 6/16 anonim ***** válasza:
34%
Akkor szerezz diplomát, vegyél házat és keress egy millát inkább.
2023. szept. 10. 17:19
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ennel egyszerubb a valasz: egyszeruen csak csunya vagy, elonytelenul feloltozve, 0 kisugarzassal..
2023. szept. 10. 18:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, elsőre nem látszik rajtad, hogy szűz vagy hogy mi a végzettséged és mennyit keresel. A kövérség sem akkora probléma. Talán inkább az, hogy nem érzed jól magad a bőrödben.
2023. szept. 10. 18:23
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A 8-ast kiegészítve, valóban ezek nem látszódnak első ránézésre, csak az ezekből származó önbizalmatlanság, nem jó kisugárzás. Úgyhogy ezeken valahogy javítani kell annyira, hogy már ne érezd magad selejtesnek, mert ha te nem hiszed el magadról, hogy jó "parti" vagy, akkor más hogy hinné el?!
2023. szept. 10. 18:48
 10/16 anonim ***** válasza:
mutasd hogy nézel ki
2023. szept. 10. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!