Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez a sok beteg pedó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a sok beteg pedó gyanús férfi mostanság?

Figyelt kérdés
Férfiként írom hogy undorodok mikor olvasom hogy 25,30,35,40,50 akárhány éves férfi ilyen 13-18 éves lányokat akar valahogy megszerezni. Én 35 vagyok és 27 évnél fiatalabb nővel nem is ismerkednék.
2023. szept. 7. 10:28
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
41%
Pubertáson átment személyekhez vonzódni nem pedofília. Nevezhetjük erkölcstelennek, visszaélésnek vagy unodrítónak, de akkor sem pedofília.
2023. szept. 7. 11:32
 22/39 anonim ***** válasza:
64%

20. A lány és a szülők is hibásak, de leginkább a kezdeményező fél.

Ha sorrendbe kéne állítani a hiba mértéke szerint, valahogy így nézne ki:

férfi > lány szülei > lány

Bizony, még ha a többivel nem is értünk egyet, a szülők igenis nagy szerepet játszanak abban, milyen döntéseket hoz a gyerek! Szülői minta, bizony ám!

2023. szept. 7. 11:44
 23/39 anonim ***** válasza:
74%

#18 Pontosítsunk: egy pedofilt védesz. Aki ráírt egy (szerinte) 13 éves lányra, és szerinted ez teljesen oké, amíg nem történik semmi.

A kedvedért itt az üzi taralma. Se szia, se helló rámír, hogy naponta többször is kiveri meztelen képekre, majd közli, hogy ezt velem is megtenné videohívásban. Elküldi a profilképemet.

Itt csak annyit kérdeztem, hogy hány évesnek gondol a kép alapján, és rávágta, hogy 13. Utána videohívásról érdeklődött, és képet kért.

Ha van/lenne lányod, húgod, unokahúgod, vagy csak egy számodra kedves kislány, annak is oké lenne, ha egy random idegen ilyeneket írna?

Oké, elhiszem, hogy valaki pedofíliában szenved. Ezt kapta, nem tudja kitörölni a lényéből, ezzel kell élnie.

Emiatt nem is érdekel, ha fantáziál, és fiktív (írás, rajz, szerepjáték felnőtt, beleegyező partnerrel) módon kiéli.

De ne írogasson már rá kislányokra.

2023. szept. 7. 11:46
 24/39 anonim ***** válasza:
74%
#23 ott a pont. De ne csodálkozz, ha az ilyen kattosak nem értik, mi ezzel a gond.
2023. szept. 7. 11:48
 25/39 anonim ***** válasza:
69%
Hehh, úgy látom, valakiknek nagyon nem tetszik a pedofília definíciója. :D Azért azt tudjátok, ugye, hogy sem az orvostudomány, sem a büntetőjog nem a ti különvéleményetek szerint határozza meg ezt a fogalmat? :DDD
2023. szept. 7. 11:54
 26/39 anonim ***** válasza:
38%

23-as, hazudsz!

Nem védem, hanem a jogi szabályozást írtam le.

Sehol nem írtam, hogy ez teljesen oké. Azt írtam, hogy nem bűncselekmény (és nem is szabálysértés).

Ha te nem tudsz különbséget tenni a kettő között, az nem az én hibám.

2023. szept. 7. 12:05
 27/39 anonim ***** válasza:
79%
23. Teljesen egyetértek. Nagyon helyesen szankcionálja a jog az ilyen cselekedetet.
2023. szept. 7. 12:30
 28/39 anonim ***** válasza:
82%
Ezen az oldalon hemzsegnek az ilyen betegek. Itt is ebben a kategóriában, meg a politika kategóriában is. Engem több kérdés alatt elküldtek mindenhova, csak mert leírtam, hogy beteges ha felnőtt ember 14-15 éves gyerekre izgul. Merthogy hiába menstruál, vagy van már melle, fejben még nagyon gyerek, naív és éretlen, erre megkaptam, hogy nem is kell ahhoz érettség, hogy szexeljen valaki. És sokan védték is az ilyen kommenteket, ez az egész undorító beteg és ijesztő.
2023. szept. 7. 13:20
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a világban gyakoribb az ilyesmi, mint hinné az ember, itt viszont nagyrészt ugyanattol az embertől születnek a kérdések.
2023. szept. 7. 14:05
 30/39 anonim ***** válasza:
89%

A 13-18 éves lányok majdnem teljes mértékben manipulálhatóak, mert abban a korban vannak, hogy mindenki jobb, mint a szüleik, akik nyilván a megtestesült gonoszok. Na ezt használja ki sok férfi, mert ezek a lányok úgy ugrálnak, ahogy ők fütyülnek, simán tele lehet beszélni a fejüket olyan szinten, hogy némelyik meg is lóg otthonról. Főleg olyan családokban, ahol a szülők elváltak, esetleg a lány intézetis.

A könnyű prédát látják bennük, őket még nem kell lenyűgözni, mint pl egy 20-30-as nőt.

Én felvinném a korhatárt 18-ra.

2023. szept. 7. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!