Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők nem anyagiasak, akkor miért van az, hogy egy hagyományos társkeresőn 10x annyi férfi van, míg puncs.hu-n egy kicsivel több is a nő?
33
Igen, hiszen tudjuk, hogy tisztességes nő, CSAK! és kizárolag, csóró, életben semmit el nem ért, mamahoteles pasiba lehet őszinten szerelmes!
Valaki írta. Zoli hívja el kávézni a csoporttársát és ne a puncson ismerkedjen.
Egyébként a törekvő 22 éves Zoli lassan, de biztosan ott fog tartani, hogy ő lesz puncson akire vadásznak. Csak idő kérdése, ha csajozás helyett a tanulásra koncentrál. :)
#34: Nagyon nem erről van szó, nem kell kisarkítani. A SZÁNDÉKKAL van a baj mindig, azt meg ugye csak te tudhatod, senki nem lát bele az agyadba, lelkedbe. Az egyetlen ember, akinek nem tudsz hazudni, az önmagad. Te mindig tudod az igazságot, bármennyire is megindoklod, megracionalizálod, hogy neked miért JÁR a pénzes pasi, miért annak cuki a mosolya szemben azzal, akire évek óta számíthattál és mindig vele beszélted ki a pasiügyeidet és így tovább.
De kifejezetten beszédesek itt a lepontozások is. Talán találva érzik magukat egyesek és dühből, érzelemből pontoznak? Tudjátok, akinek nem inge, nem veszi magára. Ha szidják a xy-okat (gondolj ide bármilyen társadalmilag negatív kifejezést), akkor fogom őt lepontozni, ha találva érzem magam VAGY ha alpári módon fejezte ki magát (ezesetben a stílusnak szól).
Gyengébbek kedvéért, értelemszerűen arra érvényes, mikor valaki bizonyos tulajdonságokat szid és von párhuzamot társadalmi csoportokkal. Tehát diplomás, tisztességesen élő cigányként nem fogom elítélni a cigánybűnözőket szidókat, mert nálam jobban kevesen vannak tisztában vele, hogy bizonyos bőrszíntársaim miatt mennyire nekem is hordoznom kell a keresztet magamon és bizonygatnom a többségi társadalom felé, hogy én másmilyen vagyok.
Normális, viselkedni tudó LMBTQ-ként is inkább a sajátjaim egy részétől határolódom el, mert ők ártanak a legtöbbet az én megítélésemnek is.
Végül pedig, NORMÁLIS nőként ugyanúgy nem fogom magamra venni, ha az aranyásókat szidják vagy a prostituáltakat, mint NORMÁLIS férfiként azt, amikor a bájgúnár dugógépeket. De a mamahotelt is fenntartással kezelem, mert nem mindegy, hogy anya teszi elém a reggelit és vesz nekem ruhákat és a méreteimet sem tudom 30 évesen, de gyémántszintű irokéz harcossámán vagyok a kedvenc játékomban, vagy beleadok a közösbe és segítek a házimunkában és van életkoromnak ÉS CSALÁDI HÁTTEREMNEK megfelelő megtakarításom, illetve tudom mi az életcélom. Akkor is, ha nem senior fejlesztőként teljesedem ki sokmilliós jövedelemmel, hanem mondjuk zenész vagyok vagy filozófus vagy könyvtáros, esetleg azért dolgozom az Aldiban, mert ebből keresztfinanszírozom az önkéntes, társadalmilag hasznos munkáimat, amik nem fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!