Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan társkereső, ahol még a hagyományos értékrendben hisznek, ahol ha írok valami tartalmasat, akkor vissza is írnak, csakmert elég nehéz ilyen oldallal találkozni (szerintetek)?
Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 23:31
1/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2022. jún. 20. 23:31
2/10 anonim válasza:
Nincs ilyen. A társkeresők bizonyítottan a külsőről szólnak a többség számára. Értsd: Hiába létezne ilyen, ha a tömegnek nem erre van igénye.
Amit tehetsz, hogy tematikus közösségi csoportokban magad adod és talán rád ugrik valaki. Én pl. ismertem meg úgy lányokat, hogy facebook csoportokban írtam hozzászólásokat és szimpatikus lettem nekik.
3/10 A kérdező kommentje:
Azokban nem hiszek azok 99%-a hirdetés & egyéb scum.
2022. jún. 20. 23:34
4/10 anonim válasza:
Mikben nem hiszel? A tematikus közösségi csoportokban? :D Ez nem hit kérdése, ember...
5/10 A kérdező kommentje:
Mint írtam a legtöbb hirdetés vagy egyéb szemét, ember!
2022. jún. 20. 23:38
6/10 anonim válasza:
Mi, a tematikus pl. facebookon? Mi a jó isten hirdetés pl. egy netflixes közösségi csoportban, ahol a sorozatokról beszélnek az emberek? Vagy a pesten hallottamban?
(Egyre inkább úgy tűnik, hogy belső terén sem virítasz, így viszont felejtős minden.)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tisztelt mentalista, csak így tovább.
2022. jún. 20. 23:54
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok attól mentalista, hogy fel sem fogod, miről beszélsz. Azt már meg sem merem kérdezni, hogy számodra mit jelentenek a hagyományos értékrendek... Teljesen érthető, hogy nem kíváncsiak a te szintedre a nők.
9/10 anonim válasza:
Nincs ilyen.
A kutyát sem érdekel, hogy milyen szöveget írsz ha nem tetszel elsőre. LApoznak tovább.
szerinted egy nő hány levelet kap egy nap?
10/10 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a nyomorod. Főleg nem egy társkeresőre szakosodott céget nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!