Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély rá, hogy találok olyan lányt, aki benne van kicsit érdekesebb ismerkedési folyamatban? (a hagyományos randikat unom)
Mondjuk egy társasjáték féle? Vagy honfoglaló? :D nem is olyan rossz ötlet szerintem :D
L.
Kb. Egy véleményen vagyok veled. Én is úgy jöttem össze a fiúmmal, hogy kezdetben csak barátok voltunk.
Amúgy nem értem, hogy ezeknek az élményeknek mi köze a randihoz vagy ismerkedéshez? Itt nem az a kérdés, hogy ez randi-e vagy ismerkedés, hanem az, hogy milyen nő van a társaságodban. Az olyan nők, akik alapból nem szeretik az általad felsorolt dolgokat, velük az “ismerkedési folyamat” is épp olyan uncsi lenne, mint a randi.
24/N
Mert a séta meg a vacsi nincs egyikőtök lakásán sem, a társasjátékok meg általában igen. Ki hogy van vele pl. első randin nem megyek fel máshoz és én sem hívom fel őt magamhoz, de az ötlet tetszik, hogy legyen valami más. Pl.: egy szabadulószobában benne lennék vagy ilyesmi.
Az jutott még eszembe, hogy játék közben nem igazán a beszélgetésen van a hangsúly, viszont a nők meg jobban meg szeretnének ismerni és az játék közben megint más.
Egy abszolút ismeretlennel (pár üzenetváltás) én is jobban preferálnám a sétálást,mert szerintem is jobban oda lehet úgy figyelni a másikra, de ha a másikat amúgy már ismertem személyesen is, akkor számomra jól hangzik, nagyon tetszene. Lakásra én sem feltétlenül mennék fel, de most a jó időben egy parkban is meg lehet ezt oldani.
Egyébként szerintem ez az ideális ismerkedés. Nem értem, hogy hogy lehet eldönteni egy-két találka után, hogy akkor én most járni fogok a másikkal (értsd: pl. csók, szex), mert összeillünk, meg szerelmes vagyok belé. Számomra fontos lenne, hogy barátok legyünk, kötődni tudjak hozzá, és természetes tudjak maradni a jelenlétében, ez pedig az én fejemben barátkozással kezdődik, nem pedig azzal a kölcsönös elvárással, hogy rögtön szerelembe essünk, de legalábbis elcsábítsuk a másikat. Nem tudom mi lenne velem, ha ismerkednem kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!