Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van esély rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély rá, hogy találok olyan lányt, aki benne van kicsit érdekesebb ismerkedési folyamatban? (a hagyományos randikat unom)

Figyelt kérdés
A hagymonányos randizásra már olyan szinten ráuntam, h el is ment egy időre az ismerkedéstől a kedvem. Az esély nagyon kicsi arra, hogy pont passzoljunk egymáshoz, viszont az ismerkedési folyamatot szerintem izgalmasabbá is lehetne tenni. Ha már nem jön be a másik legalább egy nem mindennapi élménnyle távozzunk. Mindig amikor felhoztam, hogy játszhatnánk valami logikai,stratégiai,szórakoztató játékkal,amik még nem is olyan extra dolgok akkor megkaptam, h ők csak sétálni vagy vacsizni akarnak.
2018. júl. 26. 18:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Menj Spartanra ismerkedni, az eléggé eltér a hagyományostól, vannak nők is. :-)
2018. júl. 26. 18:53
 2/17 anonim ***** válasza:
17%

Mondjuk egy társasjáték féle? Vagy honfoglaló? :D nem is olyan rossz ötlet szerintem :D

L.

2018. júl. 26. 18:59
 3/17 anonim ***** válasza:
29%
Hát a séta+vacsi elég szánalmas.
2018. júl. 26. 19:10
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Kb. Egy véleményen vagyok veled. Én is úgy jöttem össze a fiúmmal, hogy kezdetben csak barátok voltunk.

Amúgy nem értem, hogy ezeknek az élményeknek mi köze a randihoz vagy ismerkedéshez? Itt nem az a kérdés, hogy ez randi-e vagy ismerkedés, hanem az, hogy milyen nő van a társaságodban. Az olyan nők, akik alapból nem szeretik az általad felsorolt dolgokat, velük az “ismerkedési folyamat” is épp olyan uncsi lenne, mint a randi.

24/N

2018. júl. 26. 19:15
 5/17 anonim ***** válasza:
96%

Mert a séta meg a vacsi nincs egyikőtök lakásán sem, a társasjátékok meg általában igen. Ki hogy van vele pl. első randin nem megyek fel máshoz és én sem hívom fel őt magamhoz, de az ötlet tetszik, hogy legyen valami más. Pl.: egy szabadulószobában benne lennék vagy ilyesmi.

Az jutott még eszembe, hogy játék közben nem igazán a beszélgetésen van a hangsúly, viszont a nők meg jobban meg szeretnének ismerni és az játék közben megint más.

2018. júl. 26. 19:16
 6/17 anonim ***** válasza:
31%
A Spartan miért lett lepontozva? Ott lehet barátkozni is, nincs olyan, hogy szépítesz magadról, nem egyből randi van, és egyáltalán nem hétköznapi, unalmasnak meg biztos, hogy nem unalmas, ráadásul remek helyekre lehet eljutni. :-) Én is fogok menni, mert amúgy is érdekel. Most attól, hogy valakinek nem ez az érdeklődési köre, attól még ez is egy lehetséges variáció és válasz a kérdésre. :-)
2018. júl. 26. 19:23
 7/17 A kérdező kommentje:
De én nem a lakásomba hívtam fel őket, hanem pl. mondtam ,hogy menjünk el ebbe vagy abba a sörözőbe ahol vannak ilyen kiülős asztalok és elhozom oda a játékot. Szerintem egy játék közben is lehet beszélgetni és talán többet is meg lehet tudni a másikról, mint szimpla sablonkérdések alapján.
2018. júl. 26. 19:23
 8/17 anonim ***** válasza:
65%
Én sokkal jobban bírnék mondjuk egy társasjátékot, mint hogy üljünk be kávézni vagy fagyizzunk.
2018. júl. 26. 19:26
 9/17 A kérdező kommentje:
#6 Szerintem se rossz ötlet. Nem én pontoztam le, én amúgy se pontozgatom a válaszokat se föl, se le.
2018. júl. 26. 19:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy abszolút ismeretlennel (pár üzenetváltás) én is jobban preferálnám a sétálást,mert szerintem is jobban oda lehet úgy figyelni a másikra, de ha a másikat amúgy már ismertem személyesen is, akkor számomra jól hangzik, nagyon tetszene. Lakásra én sem feltétlenül mennék fel, de most a jó időben egy parkban is meg lehet ezt oldani.

Egyébként szerintem ez az ideális ismerkedés. Nem értem, hogy hogy lehet eldönteni egy-két találka után, hogy akkor én most járni fogok a másikkal (értsd: pl. csók, szex), mert összeillünk, meg szerelmes vagyok belé. Számomra fontos lenne, hogy barátok legyünk, kötődni tudjak hozzá, és természetes tudjak maradni a jelenlétében, ez pedig az én fejemben barátkozással kezdődik, nem pedig azzal a kölcsönös elvárással, hogy rögtön szerelembe essünk, de legalábbis elcsábítsuk a másikat. Nem tudom mi lenne velem, ha ismerkednem kellene...

2018. júl. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!