Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők nem anyagiasak, akkor miért van az, hogy egy hagyományos társkeresőn 10x annyi férfi van, míg puncs.hu-n egy kicsivel több is a nő?
9
30 éves vagyok. És puncs.hu.ról van a párom! És igen, ott még akad független pasi, aki nem az anyjával él 40 évesen, és nem full defektes
23
Nem tart el! Soha nem adott pénzt, (van sajátom) csak egymassal szexelünk, együtt élünk, (Néha az én lakásomban vagyunk, néha az övében) Mégis minek kéne neveznem?
Amúgy vicces, milyen elképzeléseik vannak az embereknek a puncsról. Mi most megyünk egy esküvőre, ahol a pár ott jött össze. Azt hiszem valami 4 év a korkülönbség kettejük között. A srác pénzes, igen, elég hamar, elég céltudatosan megteremtette magának az anyagiakat. A csaj pedig szintén pénzes. Doktorit végzett, és sikeres a karrierjében. Ő tulajdonképpen pont azért regisztrált, hogy vele anyagilag egy szinten lévő férfiakkal ismerkedjen.
Egyébként meg, a pénzt, az anyagi biztonságot mindenki szereti. Férfi, nő egyaránt. Nem tudom, miért újdonság ez.
Vagy inkább az a baj hogy Zolika nem mer odamenni az egyik csoporttarsához hogy elkérje a múlt órái anyagot, meg eleve megszolitani se tudja, könnyebbnek érzi egy ismeretlen nő képéhez odairni, hogy "Szia, mizu? Nagyon tetszel, lenne kedved találkozni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!