Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen kínkeservesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kínkeservesen nehéz fenntartani/felkelteni a nők érdeklődését online?

Figyelt kérdés

Matchelünk. Utána nyilván férfiként én kezdeményezek, mert várhatnék életem végéig míg egy nő nekem fog írni. Ezzel nincs is különösebben baj, megkérdem hol lakik, mit dolgozik, szereti-e amit csinál, stb. Sablon témák, ezek hatására igencsak hamar elpárolognak a nők. Mégis miről lehetne beszélni egy vadidegennel ha nem az őt jellemző legalapvetőbb dolgokról? Ha bármilyen már-már extrább témát vettem elő, pl. filmek, zenék stb. ugyanúgy eltűnnek 1-2 napon belül. Gyakorlatilag az utóbbi 1 hónapban 3 társkeresőn kezdeményeztem beszélgetést 10 nővel, abból 1 hét volt rekord, a többi 1-2 nap után lelépett. Fogalmam nincs, hogy mégis mivel kéne lekötni a figyelmét olyasvalakinek, akit először látok, ráadásul online.

28F

2023. szept. 5. 14:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

igen, valószínűleg a csávók 90% olyan mint amit leírtál, véletlen sem ők a kisebbség

2023. szept. 5. 16:36
 22/26 anonim ***** válasza:
37%
Én ha épp unatkoztam, akkor jobbra húztam mindenkit, majd akik gyorsak voltak, beszélgettem velük, de amikor meguntam, ami kb 5 mondat után volt sokakkal, akkor ghostingoltam. Tényleg rengetegen írnak, ennyi emberrel nem lehet minőségi beszélgetést folytatni. Illetve nálam még az is volt, hogy oké, aznap unatkoztam, de másnap már nem, úgyhogy akkor már nem Tindereztem vagy nem annyit. Nektek van kb 2 lány havonta, akikkel tudtok beszélgetni, nekünk percenként van 2 új srácunk.
2023. szept. 5. 16:51
 23/26 anonim ***** válasza:

Vannak olyan levelek, amik felkeltik az érdeklődésünk, van, amik nem.

Ha csak általános témák kerülnek elő, az elég unalmas. Keress közös témákat.

Vagy ha valaki valami béna randijavaslattal áll elő, pl. elmehetnék vele meg a kutyájával sétálni (megtörtént eset). Az ilyen az offos, legyen már egy pasiban annyi, hogy legalább egy normális randiprogramot bedob.

2023. szept. 5. 18:08
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

“Nektek van kb 2 lány havonta, akikkel tudtok beszélgetni, nekünk percenként van 2 új srácunk.”

Na igen, online társkeresés rákfenéje ez férfiként.

2023. szept. 5. 19:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy .
2023. szept. 6. 15:28
 26/26 anonim ***** válasza:
90%

1 nőre 50-100 pasi akad. Felesleges online ismerkedni, maximum ilyen B opcióként fent lehet tartani, de évi 10-15 nőnél többel nem fogsz ott komolyabban megismerkedni.

Mindegyik csak átver.

2023. szept. 22. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!