Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kínkeservesen nehéz fenntartani/felkelteni a nők érdeklődését online?
Matchelünk. Utána nyilván férfiként én kezdeményezek, mert várhatnék életem végéig míg egy nő nekem fog írni. Ezzel nincs is különösebben baj, megkérdem hol lakik, mit dolgozik, szereti-e amit csinál, stb. Sablon témák, ezek hatására igencsak hamar elpárolognak a nők. Mégis miről lehetne beszélni egy vadidegennel ha nem az őt jellemző legalapvetőbb dolgokról? Ha bármilyen már-már extrább témát vettem elő, pl. filmek, zenék stb. ugyanúgy eltűnnek 1-2 napon belül. Gyakorlatilag az utóbbi 1 hónapban 3 társkeresőn kezdeményeztem beszélgetést 10 nővel, abból 1 hét volt rekord, a többi 1-2 nap után lelépett. Fogalmam nincs, hogy mégis mivel kéne lekötni a figyelmét olyasvalakinek, akit először látok, ráadásul online.
28F
Felregisztráltam egyszer nőként a húgom képével (aki 24 éves nő) a Love.hu-ra és 20 másodpercenként(!) írt egy új férfi. Be se tudtam fejezni egy mondatot, már írt is egy másik.
Férfitöbblet van, ezért ilyen pokoli nehéz felkelteni valaki figyelmét, mert szó szerint több száz férfi ír egy nőnek online egyszerre.
1
Valóban, de a többséggel már átmentünk instagram/messenger valamelyikére és ugyanúgy eltűnnek ott is. Ha pedig néhány nap után újra írok neki hogy mi a helyzet, hová lett, stb. kb. kikéri magának hogy milyen jogon kérem számon miért nem ír, ő nem fog magyarázkodni, meg neki a számonkérés frusztrációt okoz.
2-es
Azért mert valószínűleg több száz pasival IS átment instagram/messengerre és nem te lettél a befutó. Ezért tűnt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!