Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen kínkeservesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kínkeservesen nehéz fenntartani/felkelteni a nők érdeklődését online?

Figyelt kérdés

Matchelünk. Utána nyilván férfiként én kezdeményezek, mert várhatnék életem végéig míg egy nő nekem fog írni. Ezzel nincs is különösebben baj, megkérdem hol lakik, mit dolgozik, szereti-e amit csinál, stb. Sablon témák, ezek hatására igencsak hamar elpárolognak a nők. Mégis miről lehetne beszélni egy vadidegennel ha nem az őt jellemző legalapvetőbb dolgokról? Ha bármilyen már-már extrább témát vettem elő, pl. filmek, zenék stb. ugyanúgy eltűnnek 1-2 napon belül. Gyakorlatilag az utóbbi 1 hónapban 3 társkeresőn kezdeményeztem beszélgetést 10 nővel, abból 1 hét volt rekord, a többi 1-2 nap után lelépett. Fogalmam nincs, hogy mégis mivel kéne lekötni a figyelmét olyasvalakinek, akit először látok, ráadásul online.

28F

2023. szept. 5. 14:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
66%

Felregisztráltam egyszer nőként a húgom képével (aki 24 éves nő) a Love.hu-ra és 20 másodpercenként(!) írt egy új férfi. Be se tudtam fejezni egy mondatot, már írt is egy másik.

Férfitöbblet van, ezért ilyen pokoli nehéz felkelteni valaki figyelmét, mert szó szerint több száz férfi ír egy nőnek online egyszerre.

2023. szept. 5. 14:18
 2/26 A kérdező kommentje:

1

Valóban, de a többséggel már átmentünk instagram/messenger valamelyikére és ugyanúgy eltűnnek ott is. Ha pedig néhány nap után újra írok neki hogy mi a helyzet, hová lett, stb. kb. kikéri magának hogy milyen jogon kérem számon miért nem ír, ő nem fog magyarázkodni, meg neki a számonkérés frusztrációt okoz.

2023. szept. 5. 14:21
 3/26 anonim ***** válasza:
94%

2-es

Azért mert valószínűleg több száz pasival IS átment instagram/messengerre és nem te lettél a befutó. Ezért tűnt el.

2023. szept. 5. 14:23
 4/26 anonim ***** válasza:
56%
A tobbseg azt se tudja mi a gyaszkoporsot akar. Nemreg belefutottam egy csajba aki 32 evesen valofelben van, 4 eves kislanya van de ugy valogat mint egy 20 eves. Nincs meg tul a ferjen aki verte/csalta/atverte ahol tudta, de ugye olyanokat meg tud osztani a Facebookon h a “nok elobb randiznak olyan faszival aki a felesegevel el, mint aki az anyjaval”. Na a ribibiblia itt latszodott is szamomra, sebeit nyalogatja egy kreten utan, aki meg tenyleg erdeklodott iranta azt le se tojta.
2023. szept. 5. 14:25
 5/26 A kérdező kommentje:
Ha a képeire reflektálok és finoman dicsérem a külsejét a kezdeményező mondatnál, sokszor akkor is csak annyi a válasz, hogy ‘szia’. Semmi köszönöm, vagy bármi ami azt sugallná, hogy nem csupán leszarja amit írtam neki.
2023. szept. 5. 14:28
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne húzd sokáig a beszélgetést. Ha megtudtatok egymásról fő dolgokat, ami alapján eldönthető, hogy megfeleltek-e a fő szempontoknak, akkor vesd fel a találkozó ötletét. Ha nem vevő rá, akkor hagyd, jött más, vagy nem is gondolja komolyan az ismerkedést.
2023. szept. 5. 14:29
 7/26 anonim ***** válasza:
44%
Erősebb volt a konkurenciád! Tanuld meg hogy jobbnak kell lenned mindenben az összes aktuális férfinél aki ugyan annak a nőnek irogat.
2023. szept. 5. 14:29
 8/26 A kérdező kommentje:
Azokról nem beszélve, akikkel már mondjuk 4-szer is matcheltem, de 3 mondat után mindig eltűnnek. Vicc.
2023. szept. 5. 14:30
 9/26 anonim ***** válasza:
68%
Akivel egyszer már matcheltél, és eltűnt, legközelebb ne húzd jobbra, csak pazarolod az idődet velük. Nem kell boldog-boldogtalant jobbra húzni neked sem.
2023. szept. 5. 14:32
 10/26 A kérdező kommentje:
9 Általában adok a dolognak még egy esélyt, de majdhogynem minden esetben reménytelen
2023. szept. 5. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!