Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet úgy barátnőm átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy barátnőm átlagos férfiként hogy nem tudok és nem szeretek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Tehát nálam a randik csendben telnek, max válaszolok a nő ha kérdez.
2023. szept. 5. 08:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
83%
Esélytelen akkor az ismerkedés, ugyanis az pont a beszélgetésről szól. Minek neked barátnő egyáltalán?
2023. szept. 5. 09:51
 12/34 anonim ***** válasza:
73%
Szerinted ha a másik fél nem tud meg rólad semmit akkor hogy ismerne meg, vagy hogy szeretne beléd?
2023. szept. 5. 10:14
 13/34 anonim ***** válasza:
36%

12-es: ez a külsőn múlik elsősorban.

De egyébként igaz, muszáj beszélgetni, érdeklődni a másik iránt. Ez alapból egy jó indikátor, hogy mennyire is érdekled valójában. Neked is kérdezned, érdeklődnöd kell a csaj iránt, illetve ugyanezt meg kell, hogy kapd. Ha csaj nem kérdez, nem keres, akkor nem érdekled. Fordítva is így van ez, a nő azt fogja hinni nem igazán érdekled, csak untat téged stb.

2023. szept. 5. 11:19
 14/34 anonim ***** válasza:
Gondolataid azért csak vannak, nem? Én se vagyok beszédes, de azért az elég extrém hogy egyáltalán nem mondasz semmit magadtól.
2023. szept. 5. 11:26
 15/34 anonim ***** válasza:
59%
Nem. A kommunikáció alap!
2023. szept. 5. 11:49
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Itt nemrég panaszkodott valaki, hogy nem hagyta szóhoz jutni sem egy csaj a háromórás randin. Az kéne neked!
2023. szept. 5. 12:46
 17/34 anonim ***** válasza:

Pokoli nehéz, csaknem lehetetlen olyat találni, akinek ez rendben van ÉS minden más is klappol közöttetek.

Én kb. ugyanilyen vagyok nőben, csak mellé nem átlagos, hanem átlag alatti. 30 fölött vagyok már, és egy pici településen élek. Na, ez így mind együtt gyilkos. De önmagában már egy nem a biztosítékot kib.szó külső és egy ilyen szótlan-sótlan személyiség is teljesen esélytelenné tesz még nőként is.

2023. szept. 5. 12:55
 18/34 anonim ***** válasza:

De akkor mit csináltok?

Csak kérdezem.

2023. szept. 5. 16:10
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
ez engem is érdekelne. Milyen lenne az ideális randi? Néztek egymásra szótlanul? Meg mit kezdenél egy másik emberrel a párkapcsolatban?
2023. szept. 5. 16:12
 20/34 anonim ***** válasza:
Ki a g.eci nem szeret beszélgetni a SZERELMÉVEL?
2023. szept. 5. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!