Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az internetes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes társkereső oldalak elrontják a nőket?

Figyelt kérdés

Nagyon sok internetes oldalra felmentem, Tinder Badoo randivonal és egyszerűen nem írnak vissza ha vissza is ír egy kövér nem vonzó nő egyszavas válaszokat ír, hihetetlen passzivitás van benne és még sorolhatnám azokat amiket tapasztaltam.

Igaz internetem, de egy nem társkeresőn, összeakadtam egy csinos nővel, egy fórumon amúgy. Elkezdtünk csetelni, beszélgetni tökre érdeklődő azt mondja milyen aranyos vagyok, pedig sokkal jobban néz ki mint én. Viszont egy fontos különbség van a többi nőhöz képest soha nem volt és nem is akar menni internetes társkereső oldalra, valamikor randi is lesz..

2023. szept. 5. 06:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
16! Jobban belegondolva még azt tudom elképzelni, hogy valójában ő egy troll, már hogy egy férfi, aki azért ír ilyen stílusban, hogy lejárassa a nőket. Nem lehet?
2023. szept. 5. 09:33
 22/33 anonim ***** válasza:
72%
#20 a saját stílusod ugyanezt mondja el rólad. Nem tudom mit hisztizel.
2023. szept. 5. 09:39
 23/33 anonim ***** válasza:
15%
22! Ez most nem nyert. Elég kulturáltan írtam róla, ha esetleg arra gondolsz a 14. választ -ami amúgy jóval kulturáltabb mint az ahogy ő mocskol itt másokat- meg nem én írtam. Amúgy a "hölgy" olyan szinten okádék stílusban ír, hogy ezért amúgy töröltetni is lehetne.
2023. szept. 5. 09:48
 24/33 anonim ***** válasza:
74%
#23 szerintem azt írni, hogy sajnos nem fogja felakasztani magát, pont ugyanolyan parasztság leírni, és lerondázni valakit látatlanban szintén a bunkóság. Kulturált ember ilyet nem ír le, mindegy hogy mit ír a másik. Pláne olyan ember ne írjon ilyet, aki amúgy olyan nagyra van magával. Egy szint a kettő.
2023. szept. 5. 09:53
 25/33 anonim ***** válasza:
92%

Ha jól sejtem 2 és fél pipás, itt a 3-as válasz is tied:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Itt kösse fel magát, amott meg megvernéd a nőket, a kedvesrendes normális fiatalemberhez van szerencsénk ugye? :D

2023. szept. 5. 09:55
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
24! Na akkor újra: AZT NEM ÉN ÍRTAAAAM! Érted már? De továbbra is fenntartom, hogy még az is kulturáltabb mint az a hányás, amit ide engedett a valszeg incel troll, aki nőnek adja ki magát.
2023. szept. 5. 09:56
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Hogy rontotta volna el őket, mikor szégyennek élik meg, hogyha fel kell regisztrálniuk ilyenre?
2023. szept. 5. 11:49
 28/33 anonim ***** válasza:
66%

Úgy látom, itt is megy az inci-finci-hiszti...

Oh, a kurwa nők, nem elég, hogy rondák, hülyék, még felszínesek és válogatnak is.

De nekik, a rendes srácoknak, akiken csak egy kis pocak van, ami befér a Suzukiba, meg megvan a 300nettó, miért nem jut csinos, vékony nő, aki csak a belső értékeket keresi?

Miééért???? 😭😭😭😭😭😭😭

2023. szept. 5. 12:17
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
28! Majdnem hozod Ms. Magamat csajnak adom ki közben incel pasi vagyok szintjét!
2023. szept. 5. 14:51
 30/33 anonim ***** válasza:

Még nem is írtam, mi vagyok 🤣

2023. szept. 5. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!