Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az internetes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes társkereső oldalak elrontják a nőket?

Figyelt kérdés

Nagyon sok internetes oldalra felmentem, Tinder Badoo randivonal és egyszerűen nem írnak vissza ha vissza is ír egy kövér nem vonzó nő egyszavas válaszokat ír, hihetetlen passzivitás van benne és még sorolhatnám azokat amiket tapasztaltam.

Igaz internetem, de egy nem társkeresőn, összeakadtam egy csinos nővel, egy fórumon amúgy. Elkezdtünk csetelni, beszélgetni tökre érdeklődő azt mondja milyen aranyos vagyok, pedig sokkal jobban néz ki mint én. Viszont egy fontos különbség van a többi nőhöz képest soha nem volt és nem is akar menni internetes társkereső oldalra, valamikor randi is lesz..

2023. szept. 5. 06:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%

Hát ez elég nagy hülyeség.

Interneten ismerkedni nehezebb mint élőben.

De ha olyan fázisban van az életed, hogy nem találkozol sok emberrel, akkor kénytelen vagy használni

2023. szept. 5. 07:55
 12/33 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem inkább fordítva: azok a nők regisztrálnak társkeresőre, akik annyira defektesek, hogy a való életben senkinek nem kellenek.
2023. szept. 5. 08:07
 13/33 anonim ***** válasza:
84%
Én nem vágom, hogy az emberek hogy találkoznak ennyi selejttel. Az én környezetem tele van normális, jól szituált, értelmes, önálló férfiakkal (és természetesen nőkkel). Aki folyamatosan mamahoteles, ronda, hűtlen lúzerekbe botlik, ott valami rohadtul nincs rendben VELE.
2023. szept. 5. 08:11
 14/33 anonim ***** válasza:
24%

"Ha az elrontás = azzal, hogy nem állunk össze az első felalkesz, mamahoteles, csóró, jogositvábyt letenni keptelen, semmirevaló szarkupacokkal, akiknek az egyetlen (szerintük) erdemük, hogy f*sszal a lábuk között születtek, akkor igen, az internet elrontotta a nőket!"

Na aki ilyen választ képes generálni nőként, szerinted mennyire van már megszomorodva nőként?

Felkötni magát nem fogja a szerencsétlenje sajnos, mert hozzá meg akkora egója van, hogy képes egy komplett nemet lehülyézni, mintsem kicsit belenézzen párszor a tükörbe, és ne a fülében csengjen, amit a mamucikája szajkózott egész életében neki, milyen okosügyesszép stb...

A legveszélyesebbek a buta, ronda nők a hatalmas egóval.

A társkeresések selejtjei.

Gondolom megvan a férfi verziója is, de az nem igazán érdekel, nem férfiakat keresek.

2023. szept. 5. 08:29
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
14! Ezt szépen összefoglaltad, az ilyen nem társat keres, hanem valakit, akin kiélheti a lelki bajait.
2023. szept. 5. 08:31
 16/33 anonim ***** válasza:
71%

#14-15 pontosan mi ezzel a kommentel a gondotok? Hogy betalált? Milyen lelkiállapotról tanúskodik az, aki olyat ír, hogy “Felkötni magát nem fogja a szerencsétlenje sajnos”? Ja, ilyen feltételezésekbe a kedvesrendes jófiúk szoktak menni.

“A legveszélyesebbek a buta, ronda nők a hatalmas egóval.”

Mondanám, hogy felszínes vagy, de a felszínig sem sikerült eljutni. Egy anonim válaszoló ír valamit, és azonnal tudod, hogy buta ronda is, es egoista is. Projektálunk, projektálunk?

2023. szept. 5. 08:41
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Az egész internet elrontja az ismerkedést. Én nagyon szívesen megélnék egy digitális holokausztot 1-2 évig. Szerintem brutálisan jó irányba változnának a személyes kapcsolatok.
2023. szept. 5. 08:49
 18/33 anonim ***** válasza:
Semmivel sem jobban, mint a férfiakat.
2023. szept. 5. 08:50
 19/33 anonim ***** válasza:
65%

16

Igen! Sanszos, hogy betalált! 😅 Szerintem a mamahotel, és a csóró a legvaloszinubb!

14,15

Na? Jol tippeltem? Melyik jellemző rád lúzerkém? Talán az összes? 🤭🤔

Butának semmikepp nem mondanám magamat 2 diplomával,(egyik sem büfészak) és 3 targyalokepes nyelvtudással, a szépség meg relativ, de valóban ronda vagyok, és hiába az intellektusom, ha nincs Mihalik Enikő testbe csomagolva, a világon senkit nem erdekel. Méltosaggal elfogadtam!

A kérdésre adott válaszom, ellenben a kerdezőnek szólt, (és az összes többi pasinak) aki azon hisztizik, hogy a nőket "elrontották" a társkereső oldalak! Mert nem ír vissza??? = Mert nem csinálja azt, akit egy férfi mond neki? 😂😂😂

Köszönöm, jól erzem magamat egyedul! De legalábbis, mindenképpen jobban, mint egy ilyen szarkupac pasi mellett, aki szerint, attol "elrontott" lesz egy nő, mert nem áll le vele! Nem szándekozom sem felakasztani magamat, sem macskákba menekulni! Elfogadtam a sorsom! Ellenben tele a szandim azzal, hogy mást se kapok a pofámba, hogy goldigger vagyok, mert elvárom ugyanazt, amit en is nyujtani tudok, vagy a kérdező hisztije, hogy "elromlottak a nők" mert lúzerbéla helyett inkább egyedül maradnak!

Gyanitom, a kerdezonek se az a baja, hogy Kariko Katalin tipusu intellektussal megáldott nők nem irnak vissza, hanem a 25 alatti, vékony, instapozitiv p*csák várnak többet!

Szép életet, lúzerkém!

2023. szept. 5. 09:19
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

16! Pontosan az, hogy saját magáról árult el sokat, amit a 19. válaszban még jól meg is támaszt.

19! Micsoda egy "elragadó" személyiség vagy! 🤣 Ez mondjuk megmagyarázza, hogy miért nincsen sikered a férfiaknál. De látod a 14-es tényleg betalált nálad, mondjuk azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nálad valami személyiségzavar vagy autizmus bejátszik.

2023. szept. 5. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!