Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor etted meg hivatalosan a red/black pill -t?
50, Kérdező, az megvan, hogy a boomerek legfiatalabbjai 64 évesek, azaz az a generáció már lényegében kiszált a munkaerő piacról?:D
Nem mintha ez bárhogy is csatlakozna a kérdéshez, de ha már felhoztad, gondoltam szólok...:D
"létezik egy pszichés torzítás"
A Blackpill lenyegeben "kiegyenesiti" ezt a torzitast, es megtisztitja a tudatot az ilyen sallangoktol.
39F incel
46-os: nem igaz! Aki a Rehab Room/IncelTV (azt már megszüntette) csatornát csinálja beszélt is erről, illetve TAILS videóiban is előjött a téma elég sokszor. Viszont a blackpill-nek ez is a lényege, hogy ezeket az önvédő mechanizmusokat megszünteti. Mert nem minden sikeres ember lopta össze a vagyonát, nem minden a genetika és nem mindenhatóak a körülmények sem!
Igazából mondhatjuk hogy a blackpill minden ilyen berögződést, legendát megcáfol és aki lenyeli az attól fogva máshogy látja a világot. Sokkal analitikusabban, sokkal racionálisabban.
53, már nem azért, de a black pillesek eddig azt hangoztatták itt az oldalon, hogy nincs mit tenni, a genetikád, meg max a kisgyerekkorod eldönti az egész életedet, onnantól kezdve esélyed sincs semmit sem elérni.
Értem, hogy azt állítod, hogy nem ez az eszme, de a gyakorlói eddig rendre ezt hangoztatták.
"nem minden a genetika és nem mindenhatóak a körülmények sem!"
Pffffff, de. A genetika a kezdet es a veg.
A "szabad akarat" is egy illuzio, ha megkinalod a kutyadat csirkefarhattal es csokitortaval, nem kerdes, hogy melyiket fogja valasztani, hiszen az osei 8 millio eve hust esznek.
Az emberi viselkedes 90%-ban prediktalhato.
39F incel
Nekem is mondtak mar 😂
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!