Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor etted meg hivatalosan a red/black pill -t?
"Ezért baromság javarészt az "önfejlesztés". Mert mégis mire "önfejlesztesz"? Vagy kinek? Kihez képest? Mitől lesz valami fejlődés? Ki dönti el?"
Magadnak. ÖNfejlesztés. Azt meg már tényleg ne kelljen levezetni, mi a fejlődés.
"Mitől lesz valami fejlődés?"
Ezt tényleg magyarázni kell?
“pl Borszéki Peti (HáromHarmad) vagy JohnnyV aki csak nemrég kezdett szerhez nyúlni. Naturalon is mindketto bőven jobban nézett ki”:
A konditerembe járók 70% -a feladja (lehet több is). Most lehet azt mondani, hogy azért mert lusták, azonban nem ez a helyzet. A valóság az, hogy szorgalmasan csinálnak mindent csak nincs meg a genetikájuk.
A maradék 30% egy része cucchoz nyúl viszonylag hamar és ezért megy neki. Aki ezek után marad az a társadalom felső 10% -ban van genetikailag. Én is láttam olyan férfit, aki életében először rögtön 80kg -val kezdte a fekpadon, de az emberek döntő többsége nincs ebben a kategóriában (értsd: Ha az online maniszférába kerül, akkor nincs)
A testépítés tudománnyal az a gond, hogy jó genetikájú emberek írták jó genetikán végzett teszt alapján jó genetikájú embereknek… vagy talán inkább koxosok koxosoknak.
“Egy "Instagram testhez" nem is kell annyi izom amúgy mint a fentieké”:
Igaz, de egy Baywatch Zack Efron test lehet hogy neked reális naturálban, de a többségnek nem, vagy csak 5+ év kísérletezés után.
“Szteroiddal sem leszel Kyriakos:D”: Aki hosszú időn keresztül csinálja, előbb utóbb így fog kinézni, csak az erő nélkül. Nagyon menő meg addigra rájön az ember hogy magáért csinálja, bár a nők miatt kezdte el és amúgy egészségtelen — de ettől még a nőknek nem egy kopasz agresszív fejű ordibáló 30 évesen 40+ kinézetű férfi kell, hanem egy Baywatch Zack Efron. — lábazni nem muszály, hanem egyenesen tilos szerintem. Legyen férfi felsőtested és női lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!