Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők?

Figyelt kérdés

Csak azt várjuk el hogy önállóan éljen a férfi! Legyen valami autója hogy ha beteg lesz a gyerek akkor be tudjuk vinni az ügyeletre és ne kelljen várni a tömegközlekedésre. Átlagos/ápolt külseje legyen.

☝️

Ezek a szövegek után akkor miért instant kuka az a férfi

- albérletben él egyedül és 300 ezer nettót keres

- van egy 2004 es suzukija

- 180/96 kg átlagos pár kg plusszal de még nem 130 kg mint egy elrettentő példa lenne.

Nem egyszerűbb lenne a mellébeszélés helyett megmondani hogy anyagiasok meg felszínesek?

2023. szept. 4. 15:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Engem a leírtak közül csak az zavar hogy minden nőt egy kalap alá veszel és általánosítasz. Exem ugyanez volt. Kitalálta hogy minden nő k*rva, pénzéhes, hazug. Aztán igazából sose értettem mire fel mondja. Nem keres jól, szex is rossz volt. Sose kaptam rá választ hogy miben merül ki nála a nők nagy elvárása. Alap filléres dolgokat sajnált tőlem, pedig mindent viszonzó tipus vagyok. Én szeretem ha meglep a párom egy szál virággal vagy apró gesztusok.. Én is örömmel sütök főzők vagy esetleg lepem meg szexi fehérneművel a párom, na de nem az ilyet aki csak les ki a fejéből és a nőket okolja ahelyett hogy férfi lenne… Csóró pasim is volt már mégis a tenyerén tudott hordozni amit persze viszonoztam is
2023. szept. 4. 15:32
 12/28 A kérdező kommentje:
Hát én eléggé spórolós típus vagyok. Nem akarok nőkre költeni. Egy kávé belefér azért az első randin.
2023. szept. 4. 15:34
 13/28 anonim ***** válasza:
93%
Nemcsak pufi vagy, de sóher is. A nők álma. Vigyázz, nehogy valami aranyásó hálójába kerülj, még a végén meginna 2 kávét is!
2023. szept. 4. 15:38
 14/28 anonim ***** válasza:
93%
#12: az ÖSSZKÉPET tekintve kevés vagy, mint mackósajtban a brummogás, kérdező. Bármely nőnek a szingli állapotához képest a veled való együttlét (urambocsá' együttélés) csak rontana az életminőségén, ennyike.
2023. szept. 4. 15:40
 15/28 anonim ***** válasza:
91%
12 Meg is van a gond. Azzal nincs gond ha spórolós vagy, jobb mintha szórnád a pénzt, de a nők nem arra vágynak hogy elmentek moziba aztán 50-50be fizessetek.. Tudom aranyásó vagyok aki lehúzza a pasikat, de basszus ez a minimum… nem 15 éves vagy aki a zsebpénzéből él
2023. szept. 4. 15:42
 16/28 anonim ***** válasza:
82%

"Átlagos/ápolt külseje legyen."

SOHA a büdös életben nem állítottam ilyet, nő vagyok, én mindig hangsúlyoztam, hogy az én saját, különbejáratú szempontjaim (és férfi szépségeszményem) szerinti kifejezetten jó külsőt keresném (ha éppen párkapcsolatot akarnék, de most éppen nem ezzel vagyok elfoglalva), nyilván a szintén speciálisan számomra kiváló belsővel párosulva.

2023. szept. 4. 15:42
 17/28 A kérdező kommentje:

13

Ha az egyiket szándékozik kifizetni akkor felőlem ihat kettőt.

2023. szept. 4. 15:43
 18/28 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, ha nem kellesz a nőknek, akkor sajnos nem vagy elég. Ennyi.
2023. szept. 4. 15:47
 19/28 anonim ***** válasza:
1%

Amiket leírtál az csak a beugró! A férj csak arra jó, hogy megoldja a család problémáit, biztosítsa a stabilitást minden téren. A FÉRJ csak egy alkalmazott a nő mellett.

Akkor van szerencséje egy férfinek, ha valami csoda folytán szeretőre talál, akkor lesz normális szexuális élete. Ha nem, 15 év után akassza fel magát egy fára.

A nőknél tudni kell, hogy amit mondanak, az mindig csak a beugró! Attól még nem leszel előre, csak max szóba állnak veled! A lényeg a külső, na az legyen brutálisan szexi! Tulajdonképpen ez lenne a fő szempont, persze tagadják.

2023. szept. 4. 15:48
 20/28 anonim ***** válasza:
62%
Ha családot akarsz, a havi nettó 300 nagyon kevés bevétel.
2023. szept. 4. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!