Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a férfiak a társkeresőkön?

Figyelt kérdés
10 évet a korukból és 30/40 et a súlyukból.
2022. aug. 5. 11:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom, talán mert a nők is.

Egyszer futottam bele ilyenbe, és csodálkozott a pasi, hogy miért is nem lesz több randi :D

2022. aug. 5. 11:15
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
10 évet csak az tagadthat le, akit tényleg élőben is annyinak néznek és akkor a "játék" kedvéért miért ne tenné, ha neki ez a jó. A kiló az más téma azt nem lehet rejtegetni, bár előnyös fotókat lehet lőni bárkiről az azonnal ki fog derülni a találkozásnál. (én többször megkapom fiataloktól, hogy max. 30 éves lehetek...találkoztam rég nem látott ismerősömmel azt mondta "basszus te miért nem öregedsz?" :D Bár én soha nem tagadom a korom inkább, ha ennyire fiatalnak néznek azonnal mondom, hogy 43 múltam, akkor jön a megdöbbenés és igazolvány kunyerálás...).
2022. aug. 5. 11:19
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Ugyanazért mint a nők, hogy jobb fényben tűnjenek fel a másik nem szemében.
2022. aug. 5. 11:20
 4/21 anonim ***** válasza:
52%
Összes nő nem dohányzik, nincs gyereke, mindegyik egyetemet végzett. :D
2022. aug. 5. 11:25
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

2

Azért nem jó, mert egyrészt mindenki csak hiszi, hogy letagadhat 10 évet, de ha mégis, én akkor is a valóban saját korosztályommal szeretnék ismerkedni, nem olyannal aki esetleg úgy néz ki.

Attól nem lesz fiatalbb, hogy hazudik. És a másik gond vele a hazugság. Hazugsággal indít.

2022. aug. 5. 11:30
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

4

nem dohányzom, nincs gyerekme, egyetemet végeztem :D

2022. aug. 5. 11:31
 7/21 anonim ***** válasza:
#5 Így van, ezért írtam, ha neki ez jó... én szeretem, ha fiatalnak néznek, de azonnal elárulom az igazi koromat, mert akkor jó látni a megdöbbenést. (Nem mondom, hogy élőben nem éltem vissza vele, hogy ennyinek néztek előfordult jó párszor)
2022. aug. 5. 11:32
 8/21 anonim ***** válasza:
38%
Mert miért ne?
2022. aug. 5. 11:55
 9/21 anonim ***** válasza:
31%

Én csak annyit hazudok,hogy nincs diplomám, és szülőkkel élek.

Ha erre eltűnik, akkor egy aranyásó érdemtelen p..a.Mint a legtöbb !

Házam van,jó kocsim és diplomám.De ezt akkor tudja meg,ha engem szeret és nem azt, amim van.

Soha nőtől nem kérdezem,mije van. Legtöbbje amúgy is szülőkkel élő, kudarcos, aki otthonról akar lelépni és balekot keres hozzá...

Két barátomnál láttam, mire képesek a nők, ez nálam nem fog bekövetkezni :)

2022. aug. 5. 12:16
 10/21 anonim ***** válasza:
nem fogyasztok alkoholt sem.
2022. aug. 5. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!