Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a férfiak a társkeresőkön?

Figyelt kérdés
10 évet a korukból és 30/40 et a súlyukból.
2022. aug. 5. 11:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Lepj tul rajta, ezeket hamar ki lehet szurni. Inkabb orulj, hogy gyorsan lerostalod oket, nem pedig 2-3 honap mire kiderul valami csunya dolog.
2022. aug. 5. 14:50
 12/21 anonim ***** válasza:
56%

Amiért a nők is :) A "nem dohányzom" az tipikusan jellemző, aztán randin 2 óra alatt elszív 6 szál cigit...

Majd hazamegy, mert vigyáznia kell a kisöccsére, akit (mint később kiderült) ő szült! Egyszer megkérdeztem: "Apád megerőszakolt, vagy hogy szülted meg a saját kisöcsédet?!" Nagyon kiakadt a csaj :D

2022. aug. 5. 15:03
 13/21 anonim ***** válasza:
9-es ha eleve hazugsággal indítasz, hogy akarsz így normális kapcsolatot kialakítani?
2022. aug. 5. 16:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Én valahogy teljesen normális, őszinte férfiakba futottam bele eddig.
2022. aug. 5. 18:05
 15/21 anonim ***** válasza:
A korral kapcsolatban tényleg van valami. Én 28 éves férfi vagyok, de sokszor már én is öregnek érzem magam. Még nem hazudtam társkeresőn a koromról, de néha bennem van az, hogy nem-e öregnek gondolnának már néhányan csajok és bemondhatnék 25-26-ot inkább. Félek néha nem fogadnak el az igazi korom tudtában. Olyan akinek csak a korommal van baja, amúgy ha más korú lennék bejönnék neki.
2022. aug. 5. 18:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha az ember azt akarja, hogy önmagáért kedvelje meg valaki, akkor felesleges hazudni. Amit cikinek tartasz, változtasd meg, ha tudod, ha nem megy, akkor meg ez van. Az ember társat keres, akkor azt kell adnia, amit elvár. Ha viszont szereted magadat, akkor sokkal kevesebb az elvárásod és sokkal kíváncsibb tudsz lenni a másikra, nem a kiegészítődként, megmentődként kezeled beleprojektálva mindenfélét, hanem külön emberként.
2022. aug. 5. 18:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Na, akkor én leszek az egyetlen utolsó, mocsok senki, mert bevallom: én bizony férfi létemre hazudtam a társkeresésnél.

Eleinte őszinte voltam, a valóságot írtam és ez kb. senkit sem érdekelt. Aztán rájöttem, mi kell a népnek: bár csak érettségim volt, diplomát hazudtam, a munkaköröm magyar megnevezését angolra cseréltem, a magasságomhoz hozzáadtam 10 centit, a súlyomból elvettem 10 kilót. És láss csodát: egyből érdekes lettem a nőknek.

Még azoknak is, akik élőben is megismertek és rájöttek, hogy sem a magasságom, sem a súlyom nem annyi, amennyinek mondtam, de még a végzettségem sem az, amire számítottak. Mégis hoztam azt a szintet, amit ők elvártak. Csak éppen ők ezt a szintet számszerűsítve sokkal magasabbra tették, mint ami a valóság volt. Érdekes módon egy szál érettségivel is volt olyan műveltségem, ami lekötötte őket, mégsem kellett ahhoz a diploma, amit addig minimumnak hittek. És az is kiderült, hogy a 160 centis nőnek mégiscsak elég a 180 centis férfi ahhoz, hogy magassarkúban is jól mutasson mellette, nem kell a 190-es égimeszelő.

Sőt, érdekes módon ezzel nem csak egy-egy randi jött össze, ami után mégiscsak rájöttek a nők, hogy mégiscsak kevés vagyok, hanem az egyik ilyen, hazugsággal horogra akadt nő meg is maradt mellettem. Elmondása szerint rájött, mekkora hülyeség görcsösen ragaszkodni bizonyos számokhoz, szintekhez a párkeresésben.

Ám ez csak egyetlen példa, ettől még van sok-sok millió nő, akiknek a centik, kilók, bizonyítványok és munkakörök jelentik az ember értékét.

2022. aug. 5. 23:15
 18/21 anonim ***** válasza:

17

Akkor te vagy az igen ritka kivétel.

Mikor a pasi odaállított 10 cm-el alacsonyabban (alacsonyabb, volt, mint én), 10 évvel öregebben, bunkózott a pincérnővel majd bizalmaskodni akart, akkor fogtam magam és eljöttem, soha többet nem reagáltam neki. Ha nincs sejtése, hogy miért, az az ő baja.

2022. aug. 5. 23:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Ja hát igen...Ha nők hazudnak, akkor az csak egy kis csekély botlás, kis megbocsátható félreértés. Viszont, ha egy férfi az már botrányos, alávaló... :))
2022. aug. 6. 01:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ritka kivétel vagyok. Mondjuk az tény, hogy nem volt fáklyásmenet a dolog, néhány nő felháborodott rajta, mikor élőben kiderült a csalás. Igaz, én is felháborodhattam volna azon, hogy a Tinderen 50 kg a valóságban ránézésre legalább 60, a jogász diploma valójában jogi asszisztens FOSZK, a közgazdász karrier pedig abból áll, hogy Micike a céges számlázóprogramba pötyögi be, amit e-mailben küldenek neki. De jobban nevelt vagyok annál, hogy ilyeneket szóvátegyek.

Viszont mindig ügyeltem arra, hogy amit beírtam, ne higgyem el teljesen. Például beírtam a 190 centis magasságot 180-asként, de ettől függetlenül 170 centisnél magasabb nőnél nem próbálkoztam. Tudtam, hogy valószínűleg nem mérőszalaggal fog jönni a nő az első randira, de ha 178 centisként azt látja, hogy nem nagyon kell felfelé néznie rám, nem sokáig kell várnom, hogy rájöjjön a turpisságra. A diploma hiányát is ügyesen oldottam meg: általában középfokú végzettségű nőknél próbálkoztam, akiknél nem vagyok kevesebb a valóságban sem. Bár néhány diplomás is rájött, hogy papír nélkül sem vagyok olyan analfabéta vadember, amilyennek ő elsőre gondolta az érettségizetteket.

Ez volt nekem nagyon tanulságos: azon nők jelentős részének, akikkel így, kamuzva randiztam, elég voltam a valóságban is. Elég volt nekik a 180 centis magasság, a 85 kilós tömeg, az érettségi, a raktáros munka (mert valójában ezt takarta a cifra angol nyelvű munkakör), csak éppen a saját igényeiket ennél magasabbra lőtték be. Ha nem lettek volna ilyenek, én is őszinte lettem volna, de sajnos komolyan gondoltam, hogy nekem kapcsolat kell, tennem kellett a sikerért.

2022. aug. 6. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!