Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők?

Figyelt kérdés

Csináltam egy társkeresőn 2 profilt. Az egyiken a saját képeim vannak. És egy igazi őszinte bemutatkozó szöveg. A másik profilra modell típusú férfi képeit tettem. Olyanokat ami azt mutatja hogy gazdag is. A bemutatkozó szövegre egy nagyképű/ nőkre kicsit sértő szöveget írtam! Ennek ellenére a kamu profilra özönlöttek az üzenetek csinos nőktől. Az igazira meg 3db egyezés meg szöveg jött. Mindhárom egy ronda dagadt nőtől.

Miért hazudjatok azt hogy nem minden nektek a külső meg a pénz? Mikor egy láthatóan bunkó pasast rögtön választanátok egy szegény átlagos de kedves fickó helyett?

2022. szept. 9. 14:03
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
98%
Na igen. Mondjuk ha tinder, akkor ott sok az aranyásó meg a ribi, szóval ezért s lehet ez az arány. Sajnos ez olyan, mint a húspult... kinézet alapján válogatnak
2022. szept. 9. 14:06
 2/47 anonim ***** válasza:
99%
Leírod, hogy ronda, dagadt nőktől jöttek az üzenetek. Ezek szerint csak számít neked is a külső, nem?
2022. szept. 9. 14:07
 3/47 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy aki azt mondja hogy nem minden a külső és a pénz, nem ugyanaz a személy aki meg őt választja 🫢
2022. szept. 9. 14:08
 4/47 anonim ***** válasza:
91%
Arra nem gondoltál, hogy az ilyen szutyok helyeken java részt pont a felszínes, pénzt és külsőt előtérbe helyező nők vannak?? Normális nők találnak maguknak párt enélkül és nem elsősorban a külső és az anyagi helyzet számít. Az tagadhatatlan, hogy vannak elvárások ezekkel szemben is, de hééééé... talán mi pasik a dagadt, ronda nőket akarjuk felszedni??? Ugye, hogy nem. Ne legyünk már álszent kretének.
2022. szept. 9. 14:13
 5/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a külső számít és a személyiség. Ha az egyik nem stimmel, akkor semmi sem lesz.
2022. szept. 9. 14:13
 6/47 A kérdező kommentje:

2

Ki írta hogy nem számít? A probléma az hogy amíg egy férfi simán nyilatkozza hogy jó szexi csajt akarna megbaszni. Addig a női oldalról jönnek a kamu szövegek hogy legyen ápolt a férfi, értelmes, kedves, jó személyiséggel és más nem lényeg. És ez hazugság mert lehet a férfi egy börtön töltelék is! Csak jól nézzen ki és tele legyen pénzzel!

2022. szept. 9. 14:14
 7/47 anonim ***** válasza:
100%

És? Most feltaláltad a spanyolviaszt, hogy a szép emberek vonzóbbak? Meg a gazdagok?

És igen, lehgyen ápolt, intelligens és jó személyisége.

Az esetleg nem tűnt fel, hogy nem MINDEN NŐ húzta jobbra a kamu profilodat?

Ez az incike ostabaság már megint, hogy MINDEN Ő ugyanúgy viselkedik.

Mellesleg a szexi modell is sokkal több jobbra húzást fog kapni, mint a könyvtáros Annácska.

És? ROnda, dagadt nőktől? Te sem vagy egy férfi szépség. AKkor meg mit akarsz?

2022. szept. 9. 14:20
 8/47 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sima prostituáltak irtak csak oda is.
2022. szept. 9. 14:22
 9/47 anonim ***** válasza:
100%
Mindig megy ez a legyél őszinte szöveg és persze legyél őszinte, de ettől talán fontosabb a hitelesség. Ha én szexet akarok, akkor azt valamiképp jelezni fogom az ismerkedési szakaszban, akár a bemutatkozó szövegben. Szerintem fontos úgy bemutatkozni, hogy a másik el tudja magát képzelni veled. Ha te egy dögös pasit vetítesz, ami nem vagy, azzal elég nagy baj lesz, ha lépni kellene, ezért nem célszerű ilyesmit csinálni. Én inkább egy szerethető, esendő, vágyakozó, megkívánó személyt akarok megmutatni. Ez sokkal szimpatikusabb. Nagyon fontos emellett, hogy csak olyanokkal kommunikáljak, akikben valami érdekes van a számomra, bármi legyen az.
2022. szept. 9. 14:24
 10/47 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha te olyan nőt keresel aki nem hazudik és tényleg nem a külsőségekre megy, akkor ott van 3 is aki közül választhatsz. Látod, vannak még normális nők.

Nyilván nekik nem számít a külső különben nem matcheltek volna veled. Bár aki ilyen kérdést ír ki, az nem tartozik a normális férfi kategóriába.

2022. szept. 9. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!