Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők?

Figyelt kérdés

Csináltam egy társkeresőn 2 profilt. Az egyiken a saját képeim vannak. És egy igazi őszinte bemutatkozó szöveg. A másik profilra modell típusú férfi képeit tettem. Olyanokat ami azt mutatja hogy gazdag is. A bemutatkozó szövegre egy nagyképű/ nőkre kicsit sértő szöveget írtam! Ennek ellenére a kamu profilra özönlöttek az üzenetek csinos nőktől. Az igazira meg 3db egyezés meg szöveg jött. Mindhárom egy ronda dagadt nőtől.

Miért hazudjatok azt hogy nem minden nektek a külső meg a pénz? Mikor egy láthatóan bunkó pasast rögtön választanátok egy szegény átlagos de kedves fickó helyett?

2022. szept. 9. 14:03
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
93%
Sehol nem állít ilyet a buddhizmus , már tényleg minden hülyeséget kitaláltok?
2022. szept. 9. 18:20
 42/47 anonim ***** válasza:
21%
Azért hazudnak egyébként, mert a jelenlegi rendszer haszonélvezői. Lelkük mélyén félnek, hogy ha sok férfi felébred, összefognak és létrehozhatnak egy másfajta rendszert, ahol elveszítik királynői státuszukat és megint halandó emberként kell boldogulniuk. Ez utóbbi egyébként a mostani nőknek nem menne, mivel az élet erre nem készítette fel őket.
2022. szept. 9. 18:20
 43/47 anonim ***** válasza:
90%
Ez is mókás. A jelenlegi rendszer haszonélvezői. Ti csak filmekben láttok nőket? Nagy haszonélvezői, főleg azok akik munka mellett egyedül takarítanak, nevelnek gyereket mert a lusta férjük szerint a nő dolga csak. Mi ebben az élvezet? Ti mikben vagytok?
2022. szept. 9. 18:24
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

42, mit jelent, hogy királynői státusz és mi lenne a halandó ember szintje?

Nő vagyok, dolgozom, a boltba a kenyér nekem se olcsóbb. Párommal felezzük a költségeket, mert még nincs közös kassza. Mi az szerinted, ami olyan királynői egy átlag nő életében?

2022. szept. 9. 18:24
 45/47 anonim ***** válasza:
95%

A társkeresőn semmi mást nem látnak az emberek belőled, csak néhány képet meg egy pár mondatos bemutatkozást. Még szép, hogy az ez alapján jobbnak ítélt embernek fognak írni! Miért is tennék másképp? Te se a csúnya lányoknak írsz!

A való életben azonban nem számít ennyit a külső, hiszen ott ténylegesen látod az embert, hallod a hangját, látod hogy viselkedik, érzed az illatát, látod a testbeszédét, és így tovább. Tehát egy jóval komplexebb képet látsz a másikról, mint amit egy fotó mutat. És ezek alapján akár sokkal szimpatikusabb is lehet egy képen amúgy nem jól kinéző srác, mint egy fotómodell.

2022. szept. 11. 07:38
 46/47 anonim ***** válasza:
9%

Te se a Föld nevű bolygón élsz az is biztos. Voltál már emberek között vagy a szobácskádból gyártod ezeket kitalált történeteket?

2022. szept. 11. 13:40
 47/47 anonim ***** válasza:
75%

46

Ezt a kritikát hogy valaki a szobácskájából gyárt történeteket kikúrt irónikus egy inceltől hallani elnézést

2022. szept. 11. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!