Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők?

Figyelt kérdés

Csináltam egy társkeresőn 2 profilt. Az egyiken a saját képeim vannak. És egy igazi őszinte bemutatkozó szöveg. A másik profilra modell típusú férfi képeit tettem. Olyanokat ami azt mutatja hogy gazdag is. A bemutatkozó szövegre egy nagyképű/ nőkre kicsit sértő szöveget írtam! Ennek ellenére a kamu profilra özönlöttek az üzenetek csinos nőktől. Az igazira meg 3db egyezés meg szöveg jött. Mindhárom egy ronda dagadt nőtől.

Miért hazudjatok azt hogy nem minden nektek a külső meg a pénz? Mikor egy láthatóan bunkó pasast rögtön választanátok egy szegény átlagos de kedves fickó helyett?

2022. szept. 9. 14:03
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Csak engem zavar hogy ennyire egy bites buták ösztönlények a nők? Kajakra semmi más nem számít csak a férfi külseje meg az anyagi helyzete? Aki nem megy át ezen a feltételen azt már megismerni se akarják!
2022. szept. 9. 14:26
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mivel jól járnának ha pl téged megismernének, mindenki olyan párt szeretne magának aki amúgy lenézi őt a neme miatt. 🥰
2022. szept. 9. 14:28
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Illetve a férfiak is hazudoznak, amennyiben egy fotosopolt cicababának kinéző valakire kb 232-ször többen írnak rá, mint a egy őszinte, igazmondó juhászlányra:)
2022. szept. 9. 14:30
 14/47 A kérdező kommentje:

12

😅 megszokott gyenge próbálkozás arra, hogy rossz színben pl no gyűlölő ként beállítani egy kérdezőt; aki amúgy igazat irt.

2022. szept. 9. 14:30
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Drága, te tünteted fel magadat annak nem én téged.

“ egy bites buták ösztönlények a nők”

2022. szept. 9. 14:32
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, amit kiharcolsz magadnak. Az nem igazság, hogy kamuprofilra várod a kapást:)

Az igazság az, hogy a nő biztonságra vágyik meg szexre. A pasi meg kalandra és pénzre. Ilyen értelemben semmi különös nem történt. Csak te hazudtál egy jó nagyot, majd meglepődtél rajta.

2022. szept. 9. 14:32
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez az internetes ismerkedes hozadeka. Ott azok a nepszeruek. Ha nem ebbe a taborba tartozol, akkor ismerkedj eloben. Ja, ahhoz meg gyava vagy? Akkor sajnalom, neked nem terem no.
2022. szept. 9. 14:33
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyáva, hanem alkalmatlan. Az nem ugyanaz.
2022. szept. 9. 14:34
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a nők hazugok egytől-egyig szerinted, akkor kerüld el őket és keress pasikat, hiszen ők annyira de annyira őszinték mindig mindenben. 🤭
2022. szept. 9. 14:35
 20/47 A kérdező kommentje:

Se nem gyáva se nem alkalmatlan nem vagyok! De jó hogy gyakorin egy kérdés elég hogy pálcát törjenek a fejem felett.

Erre bontok egy sört.

2022. szept. 9. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!