Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresésben tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresésben tényleg megvannak a szintek és bármilyen durván hangzik is léteznek ezek a pontozások?

Figyelt kérdés
Persze biztos van kivétel de úgy vettem észre hogy sajnos nagyon is megvannak ezek a pontozások hogy 10/5 vagy 10/8 és igenis hasonló szintű nőknél kell próbálkozni, nem igaz hogy mindenkinek más a szép meg a szerelem vak és társai
2023. szept. 4. 11:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
86%
A vonzalom sokkal.bonyoluktabb egy 10-es skálánál.
2023. szept. 4. 12:33
 12/40 anonim ***** válasza:
82%

Ahogy írták, ezt azért számokra leegyszerűsíteni hülyeség. Sokan az indiai kasztrendszert meghazudtoló módon skatulyáznak be embereket és érzéseket.

Abban van igazság, hogy általában hasonló a hasonlóval jön ki jobban. Nekem pl. elég fontos, hogy a másik hasonlóképp gondolkodjon, mint én, legyenek közös szellemi beszélgetések, egymást tudjuk motiválni, stb. De ismerek több művészeti vagy humán dipomás + szakmunkás párt, akik abszolút megcáfolják ezeket a "szinteket". Náluk más a prioritás.

2023. szept. 4. 12:52
 13/40 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván vannak szebb, és csúnyább emberek. Ez azért elég egyértelmű. Az, hogy a szépség nem mindenkinek ugyanazt jelenti, az kb annyit tesz, hogy más hajszín, szemszín, kicsit másabb arcforma, stílus, az alkat preferencia is változó...stb (és akkor csak a külsőről beszélünk, ilyesmi, mint temperamentum, érdeklődés...stb teljesen kimarad a szempontokból). De ettől egy full pattanásos, elhízott, vagy éppen betegesen sovány, aránytalan testfelosztású, eltorzult arcú, rohadó fogú ember senkinek nem lesz szép. Ha mindenképpen mondani kéne valamit, szerintem 10/5 felett már mindenkinek változó a skálája. 10/5 esetén már nem beszélünk deformitásokról, az alap higiénia is megvan, és nem kirívóan elhízott, vagy sovány az illető. Innentől már kb ízlés kérdése, illetve a szociális szkillek, kommunikáció is szerepet játszanak.
2023. szept. 4. 12:55
 14/40 anonim ***** válasza:
22%
külső, külső, külső... ez mindent visz, ezért sok nő hajlandó rengeteg dolgot megbocsájtani, elnézni. A szexuális vonzalom és az izgalom mindent visz!
2023. szept. 4. 13:05
 15/40 anonim ***** válasza:
68%
14-ferfiaknal nem?
2023. szept. 4. 13:08
 16/40 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem nemhiába mondogatják hogy a szerelem vak és az emberek ízlése eltér"

Az agyatlan bluepill-es ripacsok mondogatjak.....

39F incel

2023. szept. 4. 13:30
 17/40 anonim ***** válasza:
14%

i világ nem a férfiak agyát mossa ki teljesen, és nem a férfiak érdekei mentén mozog. Nem a férfiakat pártolja, nem a férfiaknak biztosít alanyi jogon előnyöket. Persze, ez is csak egy csapda, amivel a két nemet összeugrasszák illetve szétválasszák. A nők sem fognak jól járni hosszútávon, de akkor már ez nem fog számítani.

Az is tény hogy ma már a férfiak szeretnének házasodni, családot alapítani, gyereket vállalni. A nőknek elmondták hogy ők ilyenre ne is gondoljanak, mert a férfi az oka a világ összes bajának. A fiatal generációk erre ugrottak, el is hiszik. Innentől kezdve már csak a slusszpoént kell kivárni!

2023. szept. 4. 13:50
 18/40 anonim ***** válasza:
70%
17-ismételgesd csak magadnak ezt a hazugságot, ha jobban érzed magad tőle.
2023. szept. 4. 13:52
 19/40 anonim ***** válasza:
0%
Ha a férfin túlsúly van (akár csak 4-8 kg) onnantól 4/10 nél jobb értékelést nem kaphat.
2023. szept. 4. 14:00
 20/40 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem sokan működnek ezen a primitív pontozós szinten. Ami tök jó szűrő arra, hogy kivel nem érdemes szóbaállni.
2023. szept. 4. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!