Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresésben tényleg megvannak a szintek és bármilyen durván hangzik is léteznek ezek a pontozások?
Figyelt kérdés
Persze biztos van kivétel de úgy vettem észre hogy sajnos nagyon is megvannak ezek a pontozások hogy 10/5 vagy 10/8 és igenis hasonló szintű nőknél kell próbálkozni, nem igaz hogy mindenkinek más a szép meg a szerelem vak és társai2023. szept. 4. 11:59
1/40 anonim válasza:
Én ebben nem hiszek, nő vagyok
2/40 anonim válasza:
Úgy gondolom hogy majdnem mindenkinek van ideálja, vagy zsánere, viszont hiába hogyha nincs velük meg a kémia, szimpátia, akár maga a szerelem. Szerintem nemhiába mondogatják hogy a szerelem vak és az emberek ízlése eltér.
4/40 anonim válasza:
Nálam nincs ilyen. Van aki tetszik és van aki nem. Köztes állapotok nincsenek.
5/40 anonim válasza:
Természetesen egyértelműen léteznek, persze ezek a szintek nem csak a külsőre vonatkoznak, hanem konkrétan mindenre.
Nem is tudom hogy gondolhatja bárki egy pillanatra is hogy ne léteznének. Szerintük simán beleszerethet egy pesti modell lány egy borsodi közmunkás cigányba, ha épp arra jár?😂 Elárulom, nem, ugyanis fényévnyi szintkülönbség van közöttük
6/40 anonim válasza:
Szerintem a valóságban nincsenek... Legalábbis én nem úgy gondolkodom, hogy vagyok mondjuk x/10 és akkor keresek magam mellé (saját belátásom szerint) ((x/10)+-1,5)/10 -ös partnert.
7/40 anonim válasza:
De ezek nem egyformák mindenkinél. Valakinek tetszenek a titkos, kigyurt bajgunar csavok-nekem egyáltalán nem.
8/40 anonim válasza:
#7: Nekem se tetszenek, inkább a szálkás férfiak, de hiába jó a test, ha az arca vagy a személyisége gáz, nem kérdező?
10/40 anonim válasza:
Akkor léteznek, ha te pontozni szeretnél. Egyébként meg nem mindenki szokott.
Valóban nem igaz, hogy mindenkinek más szép, viszont az már igen, hogy nem mindenkinek ugyanaz jön be.
A szerelem meg tényleg vak, viszont az már más téma, hogy mi kell ahhoz, hogy kialakuljon és az mennyire valószínű ez a te esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!