Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, a RED PILL az teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a RED PILL az teljesen hülyeség, vagy csak 20%-ban hülyeség, 80%-ban igaz?

Figyelt kérdés

Kinézet, Pénz, Státusz fontossága, ha ezek valakinél megvannak akkor nincs gondja az ismerkedéssel ez tény és való ezen felesleges vitatkozni

De vannak kivételek, hogy egy gazdag jó nő elvett egy fagyi árus fickót (aki szerintem szintén "helyes" volt tradicionális szemmel nézve)

Tehát, még ha a kivételeket is nézzük, akkor is van egyezés

Tehát, olyan nem igen van, hogy valaki tök átlagos, tök átlagos körülményei vannak, tök átlagos kilátásai.. de mivel eszméletlenül megértő és lelkes, és szerető és látod benne a potenciált, ezért szemet hunysz az előbbi adottságain

Vagy igen?

2023. szept. 3. 11:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Te is ugyanúgy a kinézetre mész. Megeri osszejonni valakivel? Hogy lehet ilyen kérdést egyáltalán feltenni. Csak akkor éri.meg osszejonni valakivel, ha tudod szeretni. Ne tárgyként tekints más emberekre, akiket használni akarsz.
2023. szept. 3. 13:02
 12/30 A kérdező kommentje:
Éppen ezért nem akarok összejönni senkivel, de baráti társaság marha jót tenne a mentális egészségemnek, ez olyan frusztráló egy állapot, csak dolgozok tovább az egészségemen, egyszer majd elérem
2023. szept. 3. 13:09
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor baratkozz, ne ismerkedj.
2023. szept. 3. 13:10
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Baromi unalmasak ezek az internetes videókból összeszedett klisék.

Ahogyan a jó külső is nagy mértékben szubjektív fogalom,ugyanígy az is,kinek mit jelent az átlagos és a kiemelkedő.

Számomra lehet a vörösboros marhapörkölt prémium étel,aki nem szereti,annak meg csak,, van, de minek" kategória nyilván.Nem fog neki ízleni.

Ízlésről meg kár vitatkozni.

2023. szept. 3. 13:25
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
A falu széli leány nem lehet életvidám?
2023. szept. 3. 14:03
 16/30 A kérdező kommentje:

13 :D keresgélem a lehetőségeimet, de azért nem olyan egyszerű ez mint az ovódában

14: Igen, de azért vannak alap sztenderdek amik 99%-nél bejönnek

15: De, most nem a falu kedvence, csodaszép csajra gondolok, hanem az nagyon átlagos falusi kinézetűre gondolok akivel mindenki csak barátkozik

2023. szept. 3. 14:54
 17/30 anonim ***** válasza:
Mivel veled is csak barátkozni akarnak a nők,pont ez a típus illene hozzád.
2023. szept. 3. 14:59
 18/30 A kérdező kommentje:

ezt honnan vetted ki?

Ez így nem igaz, hogy csak barátkozni akarnak, de már évek óta egy oylan időszakot élek meg amikor nincs semmi mozgás az biztos

2023. szept. 3. 15:06
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát, olyan nem igen van, hogy valaki tök átlagos, tök átlagos körülményei vannak, tök átlagos kilátásai.. "

Akkor anyád miért jött össze apáddal és csináltak meg téged, mi? Gondolom, apád se nem jóképű, se nem gazdag, különben te is az lennél, mert az ő génjeit és státuszát örökölted volna. Ha neki összejött, akkor hogy lehet, hogy az ő fia ilyen lúzer incel lett? Ezen gondolkodj el egy kicsit szerintem.

2023. szept. 3. 16:55
 20/30 A kérdező kommentje:

oké.

Gyerekként úgy éreztem, hogy én vagyok a király, szárnyaltam magyarul.. úgy éreztem, hogy a gének részéről megvan bennem az, ami tényleg a top csávókban van, tehát tudom milyen érzés ez, akkor voltak csajok is az életemben..

aztán bizonyos eseménysorozatok eredménye képpen jöttek a problémák, magyarul egyre csúnyább lettem és ezáltal az önbizalmam 0-ra esett. Tudván, hogy milyen volt előtte és utána, teljesen hitvesztett lettem, tudtam, hogy senkit nem érdekel, hogy hogyan érzem magam, csak azt látják amilyen értékem van

Nagyjából ez az eredménye az elgondolásomnak.. a lendületet megadták a szüleim kb általános iskola befejezéséig, aztán a problémák annyira felhalmozódtak, hogy kiábrándultam, és nem beszéltem senkivel és gyakorlatilag egész 20as éveim úgy teltek, hogy alig volt kontaktusom a csajokkal ami volt, az nagyon béna volt

Lényegében amikor pattanásos lett a bőröm, az átterjedt a felnőttkoromra, és teljesen tönkretette a mentális egészségemet, most ezen dolgozom, lényegében ennyi

Nem hívom magam incelnek, mert gyakorlatilag nem az vagyok, de sok ilyen gondolatom van, most ha erre gondolsz, ez miatt a probléma miatt

2023. szept. 3. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!