Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, a RED PILL az teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a RED PILL az teljesen hülyeség, vagy csak 20%-ban hülyeség, 80%-ban igaz?

Figyelt kérdés

Kinézet, Pénz, Státusz fontossága, ha ezek valakinél megvannak akkor nincs gondja az ismerkedéssel ez tény és való ezen felesleges vitatkozni

De vannak kivételek, hogy egy gazdag jó nő elvett egy fagyi árus fickót (aki szerintem szintén "helyes" volt tradicionális szemmel nézve)

Tehát, még ha a kivételeket is nézzük, akkor is van egyezés

Tehát, olyan nem igen van, hogy valaki tök átlagos, tök átlagos körülményei vannak, tök átlagos kilátásai.. de mivel eszméletlenül megértő és lelkes, és szerető és látod benne a potenciált, ezért szemet hunysz az előbbi adottságain

Vagy igen?

2023. szept. 3. 11:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
64%
A külső meghatározó az ismerkedesnel. Aki nem vonzó, az barátnak jó lehet, de nem lehet ezt teljesen kompenzálni. Viszont az meg nagyon szubjektív, hogy kinek mi tetszik.
2023. szept. 3. 11:22
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Most azt mondod, hogy egy helyes, sikeres, jóképű, jól szocializált férfi (VAGY NŐ) előnnyel indul? Ez nyilván igaz.

De könyörgöm, szerinted nincsenek full átlagos férfiak is párkapcsolatban? Dehogynem. Csak nem kivételes nőknél kell próbálkozni, és akkor átlagjuliska meg átlagjancsi boldogan élhetnek, amíg meg nem halnak.

2023. szept. 3. 11:23
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Abban tévedtek, hogy csak a nagyon extrán jóképű pasiknak van esélye a nőkre. Ez nincs így, teljesen átlagos pasiknak is van nője. Nem azért, mert vele megelegszik a nő, hanem azért, mert őt találja vonzónak.
2023. szept. 3. 11:26
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát, olyan nem igen van, hogy valaki tök átlagos, tök átlagos körülményei vannak, tök átlagos kilátásai.. de mivel eszméletlenül megértő és lelkes, és szerető és látod benne a potenciált, ezért szemet hunysz az előbbi adottságain

Vagy igen?"

Van. Csak az a helyzet, hogy én is tök átlag vagyok. És gonbolom innentől már nem számítok a statisztikába.

2023. szept. 3. 11:27
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérdés, hogy milyen nőre vágysz te tok átlagos pasikent. Mert, ha a vékony meg fiatal jocsajokra, akkor ne csodálkozz.
2023. szept. 3. 11:29
 6/30 A kérdező kommentje:

Ha vekony eletvidam csajokra vagyom akkor kiemelkedoneknkell lennem valamiben

Vagy nagyon jol kell kinezzek, vagy elismert legyek, vagy gazdag, vagy eszemelet hunorom, onbizalmam legyen

En hajlando vagyok bele tenni a munkat a fejlodesre, sot ezen is dolgozom

De valamelyest traumatizalt is, hogy mennyire feltetelesen mukodik

Nem plazacicara vagyom, csak aki téli van elettel mint amilyen en voltam kb 5-6 évvel ezelott lol,vagyis na tobb elet volt bennem, akinek egeszseges kinezete van

Ezek extrem igenyek?

29f

2023. szept. 3. 11:46
 7/30 anonim ***** válasza:
96%
Te jó pasi vagy? Olyan nőre vagyj, amilyen szintre saját magadat is besorolnád.
2023. szept. 3. 11:48
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem extrém, csak,ha a felső polcról kell valami, nem árt megnőni, vagy sámlira állni. Tehát, ha olyan nő kell, aki mindenkinek, aki feltűnő, különlege, akkor bizony neked is ilyenné kell válnod. Mert, ha tizenkettő egy tucat vagy, akkor miért tűnnél ki a számára? Miért ne azt a pasit választaná, aki csillog? Persze, hogy azt fogja választani. Ugyanazért, amiért te is ilyen nőt akarsz.
2023. szept. 3. 11:51
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

6

Én értelek, de gondolj bele... Egy szép, csinos, életvidám, jó szociális képeségekkel bíró lány a legtöbb férfinak bejön. A kérdés az, hogy neki miért éppen te kellenél? (Ezt nem bunkózásból kérdem, simán elképzelhető, hogy vannak olyan értékeid, amikkel meg tudod fogni ezeket a lányokat.)

El kell gondolkodni, hogy mit vársz el, és ezért cserébe mit tudsz nyújtani? Ezek arányban vannak?

Illetve azt írod, elszomorít, hogy mennyire feltételekhez kötött a párkeresés. Szeretném felhívni a figyelmed, hogy te is ugyanígy feltételekhez kötöd. Amivel semmi baj. Tök jó, hogy vannak elvárásaid, csak legyél tisztában vele, hogy másoknak is vannak.

2023. szept. 3. 11:57
 10/30 A kérdező kommentje:

Igen érthető

Külföldön éltem, dolgoztam is, hogy kicsit vagányabb legyek lol.. pénzre rá is gyúrtam, de az aludni gyakorlatilag 2 évig nem sikerült jól ez elég rendesen rátett a kinézetemre..

A lényeg, hogy szerintem a kinézet az első a csajozásban, ha az meg van akkor felszabadult vagy, én már 4 éve dolgozok azon, hogy visszaszerezzem azt az egészségi állapotomat ami a meló előtt volt, és nem egyszerű

Kinézet>Státusz>Pénz, szerintem ez a sorrend

Van értelme lejjebb adni és összejönni valami falu széli leánnyal, csak azért, hogy kevésbé legyek magányos és így egy kicsit jobban tudom építeni az "értékemet" is?

Végső soron, ha belül a fejedben béke van, akkor kívül is sugárzik rajtad és ez az ami bejön másoknak, de oda eljutni nem egyik napról a másikra történik

2023. szept. 3. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!