Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőmmel teljesen más az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel teljesen más az érdeklődési körünk, ő inkább intelligens, okos, én szeretek hülyeségeket csinálni és teljesen mást szeretek mind ő, szerintetek össze illek vele? Mármint hosszabb távon működhet?

Figyelt kérdés
Teljesen más kajákat szeretünk, teljesen más a stílusunk, teljesen más a környezetünk, más filmeket szeretünk, én szeretek hülyeségeket csinálni, ő nem, és mindig veszekedünk is, ami persze az én hibámból, én nem akarok csak egyszerűen teljesen mások vagyunk, és mindig így jön ki, szerinterek ebből hosszabb távon lehet jó kapcsolat? Vagy inkább hagyjam a fenébe? 2 hete vagyok vele 20F 17L

2021. júl. 6. 23:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe, nem illetek össze.
2021. júl. 6. 23:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd!
2021. júl. 6. 23:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Én próbálok olyan lenni mint ő, mert nagyon szeretem, de egyszerűen nem megy, nem olyan vagyok mint ő
2021. júl. 6. 23:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#3: na de az eddig leírtak után végső soron mit szeretsz rajta?
2021. júl. 6. 23:37
 5/13 A kérdező kommentje:
Azt hogy más mint a többi, de én meg teljesen másmilyen vagyok mint ő, nem úgy nyílok meg előtte mint az egyik legjobb barátnőm előtt “barát,, akivel sok hülyeséget csinálunk és sokat is nevetünk, na nekem ez hiányzik a barátnőmből
2021. júl. 6. 23:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Más, mint a többi lány? Miben más?
2021. júl. 7. 00:02
 7/13 harebell ***** válasza:
100%
Nem érzed igazán jól magad ebben a kapcsolatban és nem tudsz önmagad lenni. Hagyd, nem egymást keresitek.
2021. júl. 7. 00:35
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Ne húzd le a te szintedre!

Jobb lenne, ha hozzád illő butus lányt keresnél magadnak.

2021. júl. 7. 08:36
 9/13 A kérdező kommentje:
8-as, nem azt mondtam hogy hülye vagyok, hanem szeretek hülyeségeket csinálni, jó értelembe, de vele nem lehet semmit, nem iszik, nem tudunk hülyülni stb..
2021. júl. 7. 09:04
 10/13 anonim ***** válasza:
58%

Na a nem iszik az aztán tényleg bűn főleg 17 évesen 🙄

Amúgy hogy kell érteni, hogy hülyülni szoktál? Normálisan poénos módon vagy pedig annyira vicceskedni akarsz, hogy a debil mókus is kultúráltabb lesz nálad és még ha rád is szólnak akkor is folytatod?

2021. júl. 7. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!