Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinték lennétek vele?

Figyelt kérdés
Tettem már fel kérdést ezzel az üggyel kapcsolatban, ha esetleg ismerős lenne.. de ezt így konkrétan még nem írtam le. Szóval van valaki, egy férfi, aki flörtölget velem, de konkrét lépést nem tesz. Ez már megy egy ideje, több hónapja. Teljesen más ügyből kifolyólag szoktunk találkozni, munkakapcsolat van köztünk, lehet hogy emiatt sem mer lépni, nem tudom. Lényeg, hogy én már kezdek abban a stádiumban lenni, hogy már az önbizalmam kezd csökkenni amiatt, ahogy viselkedik, olyan mintha szórakozna velem.. azon gondolkodok, hogy befejezzem-e vele a munkát, és elmondjam, hogy mi az oka..? Erre lehet hogy az lenne a válasza, hogy végre színt vall, vagy ha hagyja veszni a dolgot, akkor legalább egyértelmű, hogy csak játszadozott.. szóval ti elmondanátok őszintén neki, hogy mi a gond? Vagy mit csináljak, nem tudom..?
2023. szept. 3. 10:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Szerintem sem fogja bevallani. Aki felénk, az puhatolozik, ilyenek. Ha a bátorítani ellenére sem lep, akkor nem is akar, vagy te érted félre a viselkedéset. Rakerdezhetsz, de készülj fel, hogy esetleg megalazo helyzetbe kerülsz.
2023. szept. 3. 11:36
 32/36 anonim ***** válasza:

"munkakapcsolat van köztünk, lehet hogy emiatt sem mer lépni"

Aki arra képes hogy flörtöljön annak nem okoz gondot, hogy tovább vigye!

Ő nem lúzer, hanem unaloműző, egófényező vagy és LEHET van párja/felesége!

Hogyan lehet aarra gondolni egyáltalán, hogy bevalld az érzéseid,vagy számonkérd?^^

Eszem megáll komolyan.

(Bár még mindig lehetséges hogy te érted félre de durván!)

2023. szept. 3. 11:40
 33/36 A kérdező kommentje:
De nem az érzéseimet akarom bevallani, amik nincsenek is, el tudnám vele képzelni igen, de mivel nem történt köztük semmi, így egyelőre csak az van bennem, hogy tetszik, és jó lenne. Szóval én most azt akarnám neki mondani, hogy úgy látom hogy szórakozik velem, és hacsak nem borul erre elém bevallva hogy halálosan szerelmes, akkor befejezem vele a munkát, mert ez így már nem jó nekem. Most ebben mi a gáz, amitől az eszetek megáll?
2023. szept. 3. 11:46
 34/36 A kérdező kommentje:
És nem értem félre, de ezt most úgyse tudom bebizonyítani, tesz és mond félreérthetetlen dolgokat, csak nem tudom mi a szándéka vele, ez itt a gond.
2023. szept. 3. 11:48
 35/36 anonim ***** válasza:

LOL.

"Szóval én most azt akarnám neki mondani, hogy úgy látom hogy szórakozik velem, és hacsak nem borul erre elém bevallva hogy halálosan szerelmes, akkor befejezem vele"

Olvasd el mit írtál már...

"De nem az érzéseimet akarom bevallani, amik nincsenek is, el tudnám vele képzelni igen, de mivel nem történt köztük semmi, így egyelőre csak az van bennem, hogy tetszik"

Hogy jöhetsz te ahhoz hogy érzéseket várj el tőle miközben neked csak tetszik?

Szerintem elvette az eszed a pár hónap viccen kívül ennyire vágysz társra. De akkor miért nem ismerkedsz másokkal? Ha meg azt teszed, akkor minek veszed tudomásul ezt a pasast, amikor valószínű hogy nem lesz köztetek semmi (komoly)?

Tini vagy, hogy ilyen módon behálózott egy nyomika/nőcsábász?

Eszem megáll ja, hihetetlen az egész történet.

Ha egyszer már kijelentette, hogy nem lép, akkor el kéne engedni! Nem hiszem el hogyha egyszer tényleg flörtölt, akkor képtelen randira hívni,vagy minden teketória nélkül lesmárolni. Persze ha igazából félreértés történt sem van esélyed, akkor minek is osztanád meg vele,amit érzel?

2023. szept. 3. 11:54
 36/36 anonim ***** válasza:

Jaajjj de sokszor voltam ilyenbe nőként. Nekem is önbizalmat rombolt. Látom hogy tetszem x-nek, de nem lép, nem jön oda, nem lesz semmi. Stb stb. Aztán volt ennek upgradelt verziója ahol már törtentek köztünk dolgok, stb. minden lehetősége megvolt, nem lépett.

Ha nem lép, nem akar eléggé. Akár milyen félénk is egy pasi, egy kis bátorítás elég kell, hogy legyen HA IGAZÁN AKAR. Tudom, hogy szar, voltam benne. De ez az igazság.

2023. szept. 3. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!