Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinték lennétek vele?

Figyelt kérdés
Tettem már fel kérdést ezzel az üggyel kapcsolatban, ha esetleg ismerős lenne.. de ezt így konkrétan még nem írtam le. Szóval van valaki, egy férfi, aki flörtölget velem, de konkrét lépést nem tesz. Ez már megy egy ideje, több hónapja. Teljesen más ügyből kifolyólag szoktunk találkozni, munkakapcsolat van köztünk, lehet hogy emiatt sem mer lépni, nem tudom. Lényeg, hogy én már kezdek abban a stádiumban lenni, hogy már az önbizalmam kezd csökkenni amiatt, ahogy viselkedik, olyan mintha szórakozna velem.. azon gondolkodok, hogy befejezzem-e vele a munkát, és elmondjam, hogy mi az oka..? Erre lehet hogy az lenne a válasza, hogy végre színt vall, vagy ha hagyja veszni a dolgot, akkor legalább egyértelmű, hogy csak játszadozott.. szóval ti elmondanátok őszintén neki, hogy mi a gond? Vagy mit csináljak, nem tudom..?
2023. szept. 3. 10:38
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
20 persze ez így egyszerű lenne, de én ezt nem merem megtenni..
2023. szept. 3. 11:19
 22/36 anonim ***** válasza:
És amúgy mit eszel egy ilyen töretlen pasin?
2023. szept. 3. 11:20
 23/36 A kérdező kommentje:
Jó kérdés:D de egyébként azt, hogy felkeltette az érdeklődésemet, és egyébként ezt leszámítva egy tök jó pasi.
2023. szept. 3. 11:25
 24/36 anonim ***** válasza:
Hát oké, de tkp jatszadozik veled. Egy normális pasi nem tesz ilyet. Én már elkuldtem volna a francba, szórakozzon mással.
2023. szept. 3. 11:27
 25/36 A kérdező kommentje:
Igen ebben is van valami..
2023. szept. 3. 11:28
 26/36 anonim ***** válasza:

#8-as vagyok:

Hónapok óta semmi nem történik, szóval semeddig. A pasik ha tényleg kell a nő képesek még akkor is startolni, ha nem biztosak semmiben, de hát te már nonverbalis módon kifejezted neki, hogy tetszik és ő annyit válaszolt burkolt formában, hogy nem kezdeményez és kész. Vagyis nem érsz te neki annyit, vagy olyan durván nyámpic. Ergo hiába mondasz neki bármit süket fülekre találsz, hiába mászol rá ő mosni fogja kezeit, hiszen nem ígért neked semmit és hiába járna veled mellette boldog nem lennél rövid ideig sem nemhogy hosszú távon.

Idő és energia pazarlás, nem is értem mit eszel rajta...

2023. szept. 3. 11:28
 27/36 A kérdező kommentje:
De amúgy erre is gondoltam, hogy ezt megmondom neki, hogy úgy érzem szórakozik velem..
2023. szept. 3. 11:30
 28/36 anonim ***** válasza:
55%
Hát nézd, mi történik, ha elutasit? Munkában hátrányosan érint? Az egodat mennyire fogja bántani? Szóval mi a leghosszabb, ami történhet?
2023. szept. 3. 11:31
 29/36 A kérdező kommentje:
Oké persze ez is igaz, és hát igen, azért érzi az ember, hogy nagyon kell-e valakinek, vagy csak szórakoznak vele.. és valóban a másodikat érzem jobban, de van egy kis esély azért az elsőre is, ha nem is sok..
2023. szept. 3. 11:32
 30/36 anonim ***** válasza:

De miért mondanád el neki? Azt hiszed bevallja, vagy elnézést kér, jobban figyelembe vesz? Maximum ideiglenesen, aztán minden újból kezdődne. Nem azért, de miért aláznád szét magad egy farkinca miatt? Szerelmesen se illik, pláne nem, amikor az égvilágon semmivel se tartozik neked!!!

És hogyha te érted őt félre? Lehet egyáltalán nem jelez neked semmi félreérthetőt csak te hiszed azt. Akkor is elé állsz számon kérni/megkérdezni, hogy mi ütött belé, vagy mi?:O

2023. szept. 3. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!