Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőttként hol ismerkednek az emberek?
Oké, buta kérdés, buszon, sport közben, a nyilvános mosdóban, kocsmában a lépcsőházban vagy bárhol.
De, most ez mégis fura nekem. Fél év múlva diplomázom, eddig minden lányt az egyetemről/iskolából/innen származó társaságokból ismertem meg.
Nyilván nem fog megszűnni a közösségi életem teljesen (mégha össze is zsugorodik várhatóan..) és fogok eljárni haverokkal kocsmázni / házibulikba / bárhova ahol ennek meg lesz az esélye.
De informatikus vagyok, a mindennapjaim során várhatóan kb csak férfiakkal fogok interraktálni. Akkor igazából az esélyeim hihetelenül lecsökkennek, nemigaz?:)
Persze, magamra kellene koncentrálnom, fiatal vagyok, ha a legjobb vagyok akkor tudom a legtöbbet kihozni a szituációkból, de akkor is elég magányos tudok lenni sajnos.
A mindennapok meg nem mindegy, hogy úgy végződnek, hogy egyedül elalszom a kanapén egy sörrel, vagy valakivel megbeszélem, hogyan is vagyok/ő hogyan van. :)
Kinek milyen tapasztalatai / tippjei vannak?
Köszönöm a válaszokat!
Valóban ilyen szempontból sz@r szakmát választottam, de később azért jó lesz sokat keresni Home Office-ban bárhonnan. :)
Viszont járkálok én sokfelé, konditerembe, közösségi programokra, sok barátom van, úgyhogy bízom benne, hogy lesz még remény utána is.
Főleg mérnöinfóról kiesve, azért ez itt sem egy kánaán.
Vagy elmegyek valami bölcsész szakra mesterre csajozni. LOL
"Felnőttként hol ismerkednek az emberek?"
Aki jól néz ki bárhol, aki szarul meg sehol. Ennyire egszerű a dolog.
Elárulok egy nagy titkot. AHol sok pénzt keresel, az általában a férfiak közege, ott virslipartizhatsz. AHol sok jó csaj van, ahol keveset kereshetsz:közszféra.
Üdv, egy gépészmérnök, aki megjárta mindkettőt. 33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!