Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőttként hol ismerkednek az emberek?
Oké, buta kérdés, buszon, sport közben, a nyilvános mosdóban, kocsmában a lépcsőházban vagy bárhol.
De, most ez mégis fura nekem. Fél év múlva diplomázom, eddig minden lányt az egyetemről/iskolából/innen származó társaságokból ismertem meg.
Nyilván nem fog megszűnni a közösségi életem teljesen (mégha össze is zsugorodik várhatóan..) és fogok eljárni haverokkal kocsmázni / házibulikba / bárhova ahol ennek meg lesz az esélye.
De informatikus vagyok, a mindennapjaim során várhatóan kb csak férfiakkal fogok interraktálni. Akkor igazából az esélyeim hihetelenül lecsökkennek, nemigaz?:)
Persze, magamra kellene koncentrálnom, fiatal vagyok, ha a legjobb vagyok akkor tudom a legtöbbet kihozni a szituációkból, de akkor is elég magányos tudok lenni sajnos.
A mindennapok meg nem mindegy, hogy úgy végződnek, hogy egyedül elalszom a kanapén egy sörrel, vagy valakivel megbeszélem, hogyan is vagyok/ő hogyan van. :)
Kinek milyen tapasztalatai / tippjei vannak?
Keress olyan hobbit, amivel szívesen foglalkozol és van lehetőséged más embereket megismerni. Hogyha szabadidődben otthoni programot preferálsz, akkor nehéz dolgod lesz.
Én pl szeretek társasjátékozni, ezért ennek megfelelő programra jártam el és ismertem meg új embereket. Ismerősöm zenélni szeret, ezért zenekarhoz csatlakozott és lett párkapcsolata. Közös érdeklődés hatalmas plusz az ismerkedésben!
Neten langyik vannak. Alig irnak nincs személyes vagy személyesebb kontakt pl hívás.
Utcán meg rámköszönnek forognak utánam, hát kösz.
Leginkább munkahelyen. Ott többnyire elég sokan vannak, hogy legyen merítés. Illetve elég gyakran találkoztok, hogy a személyiség legyen fontos.
Ezen kívül tényleg bárhol, ahol gyakran, rendszeresen megfordulsz. Régen ezért volt minden baráti társaságnak törzshelye.
Bízhatsz a véletlenben, hogy összefuttok, mert ilyen is létezik, de erre van a legkevesebb esély.
Egy biztos: a többség életébe nem toppan be senki varázsütésre, csak ha tesz érte.
27 éves nő vagyok, egyetem óta hogy ismerkedek: leginkább szórakozóhelyen, de szólítottak már le kondiban, vonaton is, barátokon keresztül pl. házibuliban, neten. Egyáltalán nem érzem úgy, hogy kevesebb lenne a lehetőség, sőt én pont egyetemen nem pasiztam soha, mivel kb. egy pasi volt csak, aki tetszett és neki volt barátnője, de munkahelyen se szoktam, nem akarom a magánéletemet belekeverni, hogy aztán arról csámcsogjanak a kollégák, vagy épp egy szakítás után is egy közegben kelljen maradnunk.
Igazából ha kicsit is vonzó vagy, akkor mindig egyszerű lesz ismerkednek, ha nem vagy az, akkor meg soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!