Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet normális pasit találni aki jól néz ki és belsőre is normális?
"te tudod hozni ugyanezt?"
Ugyanmár!
Szerinted?
Itt nyígna a gyakorin ha ő maga megközelítené ezt a szintet amit elvár?
Naponta akaszthatná le a jobb pasasokat ha így állna
Jó, kérdező tényleg hülyén kérdezett, stb. De szerintem arra gondol, hogy pl ki hol ismerkedett meg a párjával. Ő hol találhatna.
Igazából nekem sincs most barátom és tökre kíváncsi lennék én is, de elég értelmetlen az ilyen kérdés. Mert ha úgy alakul, akkor akár egy vizsgán is meg lehet ismerkedni valakivel vagy akár az orvosi rendelőben is. Szóval tényleg csak járni kell helyekre nyitott és olyan hozzáállással, hogy te is elhiszed, hogy talalhatsz "normális" férfit. Aztán előbb utóbb csak alakul valami. :)
#15: Akkor a normális szintén 3 nő valószínűleg megtalálta őket.
Nem, te nem tartozol abba a 3 normális nő közé egy ilyen mondat után.
Mielőtt bármi félreértés lenne, nem kioktatásként írom!
A férfiak megnevezése, egyesek a barátjukat is így hívják (kicsit lekezelő). A francia passager (utas) szóból került a magyarba, német közvetítéssel.
Pasi - pasasér, pasinger, pasas - A pasas szó nyelvi pestizmusa. A pasasér már a XIX. század közepétől használatos: A prostituáltak nyelvében az utas a kundschaft-on kívüli alkalmi fuvar.
Be pasizni: Szexuális kielégülés céljából férfit, nő felszed.
Amikor egyszer ez szóba került, a feleségem azt mondta - te nem pasi vagy hanem, férfi. A pasi olyan...
Igen. a pasi kicsit olyan mint a nőcske, maca, csajszi, stb, ami lekezelő, és semmi képen nem tiszteletre méltó.
Pasit vagy férfit keresel?
Mert maga a pasi nem hosszú távú kapcsolat és nem feltétlen normális bensőt takar, még ha jól is néz ki.
Ha egy férfi "nőcskét" keres, akkor azt is fog felszedni. Persze nem is lesz belőle "tisztes" család anya, de nem is ez a cél!
Lehet tudatalatt, de te pasit, "pasicskát" írtál és nem férfit. Ha nem tiszteled a férfit, akkor nem fognak téged sem tisztelni és csak olyat kapsz, aki lehet jól néki, de nem feltétlen normális.
Ilye bárhol találsz. Hidd el százával döngetnének a kiéhezett pasik.
Próbálj férfiakat keresni, akik tisztelnek és nem egy újabb numerát látnak benned.
Persze sok minden a kölcsönös tiszteletem alapul.
Erre szerintem csak klisé válaszokat lehet adni sajnos. Ami nehezíti a dolgot, hogy egy ilyen férfire elég hamar lecsapnak és utána nem ismerkedik mert hűséges.
Igazából ugyanott lehet ilyet találni mint a nem jól kinéző / nem túl jó személyiséggel rendelkezőket, ismerkedni kell, és esélyt adni bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!