Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet normális pasit találni aki jól néz ki és belsőre is normális?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy nagyon nehéz normális pasit találni aki jól néz ki és belsőre is normális. Kezdek elkeseredni hogy egyedül fogok megöregedni. Hol lehet normális pasit találni??2023. szept. 2. 14:03
1/19 anonim válasza:
Add le igényeket.
Sok jószívű férfi van aki nem adonisz.
2/19 anonim válasza:
Bárhol lehet találni ilyen férfiakat, nincsen gyűjtőhelyük. Én például egy kávézóban ismerkedtem meg a párommal.
3/19 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy mindenki más. Elmész egy randira valaki olyannal, aki szimpatikus és megismered.
4/19 A kérdező kommentje:
Én azt veszem észre hogy kihaltak a normális pasik mert a legtöbb esetben csak a szex érdekli őket
2023. szept. 2. 14:19
5/19 anonim válasza:
#4: ezt a fajta gondolkodást úgy hívják, hogy önbeteljesítő jóslat. De ha ragaszkodsz hozzá, akkor viseld is a következményeit.
6/19 anonim válasza:
Nem haltak ki, pl én is találtam.
Kell hozzá egy normális hozzáállás, ami nem az, hogy "nincsenek normális pasik".
7/19 anonim válasza:
ismerkedéssel, randizással. Erre való ez a 2 cselekedet.
8/19 A kérdező kommentje:
De hol ahol normális pasik vannak és nem gáz ha full egyedül megyek társaság nélkül?
2023. szept. 2. 15:16
9/19 anonim válasza:
#8: ha ennyi eszed és problémamegoldó képességed van, akkor neked inkább sehol.
10/19 anonim válasza:
"aki jól néz ki és belsőre is normális" - te tudod hozni ugyanezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!