Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A z generációs párkapcsolati piac haldoklik?
Nem a nő választja a férfit, hanem a pár választja egymást. Amennyiben nem rabszolgakereskedelemről van szó, nem létezik olyan helyzet, amiben egy nő rámutat a férfira azzal a kijelentéssel, hogy "ő kell nekem" és összejön vele a férfi beleegyezése nélkül. Mind a nőnek, mind a férfinak megvan a lehetősége a kezdeményezésre és az elutasításra (ez olyasmi, ami főleg a nőknek évtizedekkel, évszázadokkal korábban sokkal korlátoltabb - vagy éppen sehogyan sem - módokon adatott meg).
Ha neked egy párkapcsolatodban annyi igényed van, hogy az adott nő számodra vonzó legyen, akkor az a te igénytelenségedről árulkodik, nem pedig arról, hogy a nőknek "milyen könnyű" élete van. Megnyugtatlak, egy értelmes férfi, aki hosszútávra tervez, ennél sokkal komolyabban áll hozzá a témához. A kölcsönös vonzalom szép és jó, de önmagában édeskevés egy párkapcsolathoz. A párom vonzónak talál engem, ahogyan én is őt, ami persze, egy nagyon jó dolog (főleg a szexualitásunk terén), de ennél sokkal többről szól a kapcsolatunk.
Vannak manapság káros tendenciák a női-férfi szerepekhez köthetően, ez igaz. Viszont egyrészt ezeket egy szűk réteg követi el (csak mivel te ismételten rájuk helyezed a hangsúlyt, úgy gondolod, hogy ők a többség), másrészt bármennyire gerinctelen dolog hamis vádakkal illetni egy férfit, tegyük hozzá, hogy a gyilkosságok és nemi erőszakok többségét (amik sokkal komolyabb bűnök) továbbra is a férfiak követik el, harmadrészt egyre jobban kivizsgálják ezeket az eseteket.
Ami szerintem ilyen szempontból sokkal problémásabb, hogy a férfi áldozatokat kevésbé veszik komolyan, mint a nőket (és köztük is sokakat a mai napig nem segítenek érdemben), pedig őket is ugyanúgy bántalmazhatja egy másik férfi vagy egy nő. Szerencsére egyre több kezdeményezést látok ennek segítésén, de a helyzet nem szép. Inkább ezzel kéne foglalkoznod, nem az ilyen röhejes edzőtermi videókkal, amire minden értelmes nő és férfi csak legyint. (Bár tegyük hozzá, valóban gyakran zaklatják a férfiak a nőket ilyen helyeken, vagy például egy szórakozóhelyen.)
Amiket itt előttem írtak néhányan... Egyszerűen nevetséges és nem tudom eldönteni, hogy valaki tényleg elhiszi ezeket (azt azért tudjátok, hogy a Föld nem lapos?), vagy csak unalomból provokálnak? Igen, vannak káros ideológiák, amik felütik a fejüket, de egy lapon említeni azt, hogy egy férfi nőnek hiszi magát és azt, hogy milliók haltak meg a fasizmus és kommunizmus miatt finoman szólva is ízléstelen.
24/N (#21)
De jó látni, hogy nem csak a kérdező él álomvilágban a kis tévképzeteivel, hanem a válaszolók legalább fele, de inkább még több is annál.
Nem fogok most itt az OnlyFans, milyen volt régen stb-re reagálni, de az tény, hogy ha nem nézel ki jól és férfi vagy, akkor NEM az interneten keresel magadnak barátnőt, hanem a való életben. Hogy miért? Mert egész egyszerűen olyan hatalmas nagy a verseny és olyan "magasak" - nem is feltétlen magasak, inkább csak arról van szó szerintem, hogy nehéz kitűnni a tömegből, mert szinte semmit nem tudsz írni egy olyan csajnak aki legalább 6 hónapja ismerkedik, amit már ne írt volna meg neki valaki más - az elvárások, hogy ha csak nem tényleg nagyon felkapott profilod van, nem nagyon fogsz tudni senkit sem megismerni, tök mindegy, hogy 4 társkeresőn vagy fent egyszerre.
Én azt javaslom próbálj javítani a külsődön, amennyiben még nincs az kimaxolva (új ruhák, vágass új hajat a fodrásznál, vegyél valami márkásabb férfi kölnit stb), szerezz magadnak legalább egy olyan havert akivel rendszeresen tudtok eljárni olyan helyekre, ahol lányok is megfordulnak, fejlessz egy kicsit a kommunikáción, illetve nem is árt egy olyan hobbi amit megtudsz mutatni az embereknek, hogy "tessék ebben jó vagyok".
Igazából ahhoz, hogy odamenj valakihez beszélgetni semmi sem kell, a fentieket csak azért írtam, hogy hátha valamivel tényleg baj van és azért nem megy a dolog és nem az a probléma, hogy amcsi tartalmakat fogyasztasz, amik nem feltétlen fedi a magyar valóságot.
Odamész ahhoz aki tetszik, kezdeményezel, ennyi. Nem is kell egyből bedobni a lánynak, hogy most te felakarod szedni, a reakciójából ítélve egyből letudod vágni, hogy most örül-e neki, hogy odamentél beszélgetni, erőlteti-e a mosolygást vagy csak szimplán úgy néz rád, mint a véres rongyra. Egész egyszerűen nincs értelme ezeken rágódni amiket írtál, mert nem tudod befolyásolni mások embereknek a viselkedését, tetteit, hozzáállását, csak a sajátodat. Na meg ez Magyarország és nem az USA.
"Bevezetik majd a mesterséges megtermékenyítést, tervezett születés szabályozást, genetikai beavatkozásokat, és onnantól fogva már csak annyi hímnemű születik amennyi szükséges"
Ez még jó is volna, de mikor felvetettem ennek egy softos verzióját hogy enyhítsünk a férfitöbbleten, egyből leszólták, szokásos problématagadás ment meg ilyenek. Szóval kifejezetten üdvös is lenne ha elérnénk hogy picivel kevesebb férfi szülessen mint nő
És még csak genetikai beavatkozás sem kellene hozzá, nem lenne káros a módszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!