Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondanak igazat abban a nők nagy része, hogy a külső nem számít?
Szerintem számít a külső IS. De ha kívül SZÁMOMRA 10/10 de a belseje meg pont nem passzol, akkor hiába és ugyanez igaz fordítva is. Viszont a belső szépít is.
(Nem tudom ki hogy van vele, ez a SAJÁT meglátásom)
Nekem “nem számított a külső”.
De ez amúgy csak egy szinten belül igaz. Ha valami miatt nagyon kilógott volna valaki a sorból, akkor az zavart volna.
Pl. Ha valaki 160 cm alatt lett volna, vagy kövér lett volna vagy lett volna valami deformitás az arcán, az számított volna.
Nem mondja ezt senki, de a férfiaknak talán még jobban számít.
Az viszont nemtől függetlenül igaz, hogy nem feltétlenül a jó külsejű embereknek lesz a legjobb minőségű párkapcsolatuk.
Azért mert nekem már jöttek be az alábbi tulajdonságok valamelyikével rendelkező srácok:
- alacsony (160cm)
- kopasz
- kövér
- vézna
- erősen pattanásos
- tyúkmellű
- gerincferdüléses/lúdtalpas
Megjegyzem egyiknek sem volt munkája/pénze (ők tetszettek az osztályból, nem dolgoztak)
Viszont eddig minden srácra igazak voltak az alábbiak azok közül, akik tetszettek:
- volt hobbijuk
- kiemelkedően okosak voltak
- jófejség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!