Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, hogy engem is szeressenek...mit csináljak?
"akkor nem szerethet senki se úgy, ahogy vagyok?"
Dehogynem.
Nekem a barátnőm például nagyon durván zárkózott, mégis összejöttünk. Sőt ... azért rendre megtalálják újabb és újabb kérők. Igaz, hogy azok 90%-a nem éri el az értelmes ember színvonalát, de még így se mondhatnám azt, hogy teljesen kiesne mindenki látóköréből. Ha az ember nem zórkózik be egy távoli barlangba, akkor mindenképp lesznek, akik látják, és akiknek így potenciálisan felkeltheti a figyelmét. Akár online, akár offline. Nyilván, ha agyba-főbe buliznál, és le se tudnának magukról vakarni, akkor potenciálisan többeknek kerülnél a látókörébe, de... úgy egyáltalán nem biztos, hogy te a számodra személyiségben megfelelőre fogsz rátalálni, másrészt: a minőség többet ér, mint a mennyiség.
16: köszönöm szépen a választ!
Észrevenni észrevesznek, de olyan nehéz olyat találni, akivel kölcsönös minden, és passzolunk is, pl korban, értékrendben stb.. ja és nem 658236 km-re lakik....
Ilyenkor csak úgy repkednek a közhelyek! Szeresd magad! :D Ó tényleg, aztán rájössz hogy már nincs is szükséged hogy más szeressen! :)
Imádom az ilyeneket, légyszi valaki szabó petikétől is idézzen már, így legalább brian tracy-től már nem kell.
Kérdező! "A felhők felett mindig süt a nap!"
" Még ha arcra is esel, akkor is előre haladsz."
" Ne azon bánkódj, hogy félig van a poharad örülj annak hogy nem üres."
" Az élet nem arról szól hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy megtanuljuk hogyan kell táncolni az esőben."
" Az él jól és bölcsen, aki tudja, hogy a küzdelem az élet értelme. És élvezi. Minél nehezebb, annál inkább. És küzd vidáman, játékosan, hittel és önbizalommal."
" Az én filozófiám: nem érdekel, hogy az emberek mit mondanak vagy gondolnak rólam. Az vagyok, aki és azt csinálom, amit. Nem várok el semmit és elfogadok mindent. És ez teszi az életet olyan könnyűvé."
" Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét!"
" Minden dolgom jól alakul. Tudod, miért? Mert hiszek benne."
" A negatív hozzáállás olyan, mint a dohányfüst: betölti a rendelkezésre álló teret és kárt tesz a többiekben is. Ha pedig kinyitod a szobában az ablakot és beengeded a tiszta levegőt, hogy fél perc alatt eltüntesse a büdös füstöt: na, ez a pozitív gondolkodás!"
" Én olyan optimista vagyok, hogy egy csónakkal elindulnék Moby Dick után, és még tartármártást is vinnék magammal."
18: hát ebben is van igazság, szerintem mindenki megérdemli, hogy szeressék, önbizalom mértékétől függetlenül
És tök természetes, hogy vágyik szeretetre az ember, csak olyan nehéz :(
Én értem hogy miről beszélsz, de az a sok lőzung semmit sem ér! Ez nem úgy működik hogy holnaptól imádni fogod magad, a tükörben reggelente 30X elmondod hogy "szeretem magam" stb. Ezeket jó pénzért eladják a kor múanyag embereinek, akik a műanyag világukban elhiszik hogy a műanyag a valódi. Majd a műanyag kapcsolataikban ugyanígy műanyag érzelmekkel ostromolják egymást, majd műanyag módjára elválnak(ez ma trendi és óriási divat), majd megint belemerülnek a műanyag optimizmusukba, és jöhet a következő műanyag kapcsolat. Aki ebben él, az úgy sem veszi észre.
Én pl. kerülöm a műanyag embereket, a műanyag mosolyokat, a műanyag "barátságokat", a műanyag életvitelt, a műanyag divatot. Aztán kiderül hogy alig vesz körbe valaki. Jobb is így.
Ha rám hallgatsz nem erőlteted ezt a "szeressen már valaki", mert innen megmondom előre hogy a mai műanyag emberek csak érdekből szeretnek bárkit is. Sőt, a mai műanyag embereket gyakorlatilag nem is érdekli más csak az érdekeik. Gondold át önmagad is! Miért is kellene valaki? azért hogy az érdeked ki legyen szolgálva, azaz valaki szeressen. Ha beállsz a sorba, ne csodálkozz ha pórul jársz. Majd szeret valaki, mert megismert véletlenül, és érzelmeket kezd táplálni irántad. Egyébként sokan táplálnak kamu érzelmeket, ha pl. adsz nekik szexet. Bár gondolom nem vagy nő, így azért még nehezebb, mert a pasik fő valutája a farkuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!