Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Keresek egy rendes, odaadó jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresek egy rendes, odaadó jó pasit, aki nem bánt meg és szeretne. Én 19 éves lány vagyok és vágyom hogy szeressenek, vágyom egy normális fiúra! Van ilyen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 14:27
1 2
 1/19 anonim válasza:
49%
Van. De ha már itt keresel párt ott gondok vannak...
2010. aug. 20. 14:29
 2/19 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok, csak pasi vagyok, egy tizessel idősebb kivitelben.
2010. aug. 20. 14:29
 3/19 A kérdező kommentje:
Olyan rossz h inkább már lemondok a pasikról, úgyis mind1ik megbánt, és annyira szeretem h a végén már le se szar:S Bennem van a hiba? Lassan jégkirálynő vok, nem engedek magamhoz közel senkit, jobb 1edül :S Igen, bajok vannak:S
2010. aug. 20. 14:31
 4/19 anonim ***** válasza:
Túlságosan ráerőlteted a pasikra magadat,ez nem jó,mert a pasi előbb-utóbb megunja..a pasinak az a jó,ha mindig újat mutatsz,és nem kell túlságosan szeretni(úgyis tudod,mit akarnak a legtöbbször..),nekik nem a világ az,hogyha szereted őket..:S:( erre már én is rájöttem,ne aggódj..egybe se bízok meg.XD hála az expasimnak.
2010. aug. 20. 14:35
 5/19 anonim ***** válasza:
Van, csak nem a discoban kéne keresni. Meg nem éjjel az utcán amint részegen énekelgetve lődörögnek.
2010. aug. 20. 14:40
 6/19 anonim ***** válasza:
Nagy fába vágtad a fejszét
2010. aug. 20. 14:40
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled gond, csak egyszerűen nehéz találni egy rendes, megértő, odaadó pasit, aki nem birtokolni akar, aki tényleg a társad, és akinek nem csak egy menetre kellesz.

De ha ez megnyugtat, egy rendes, megértő, normális csajt ugyanilyen nehéz találni.

De ettől még ne add fel!

2010. aug. 20. 14:44
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Van, én ilyen srác vagyok, kicsit félénk, nem szoktam csajozni, én is vágyom a szeretetre, hogy átölelhessek valakit akivel szeretjük egymást.

Az ilyen kapcsolatok úgy alakulnak ki lassacskán, leginkább szerencse kell hozzá.

20f

2010. aug. 20. 14:45
 9/19 anonim ***** válasza:
Hamar ráunnál egy ilyen srácra...
2010. aug. 20. 14:55
 10/19 A kérdező kommentje:
De már nagyon belefáradtam. Örökké bőgök, vhogy mindig meg tudnak bántnai. Nem járok discóba, útálom az olyanokat. Volt 1 1 éves kapcsolatom, de annyira bunkó volt velem :S Nagyon sokat tűrtem, és mégtöbbet kaptam :S Elegem van ebből, de normálisat nem találok
2010. aug. 20. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!