Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresek egy rendes, odaadó jó pasit, aki nem bánt meg és szeretne. Én 19 éves lány vagyok és vágyom hogy szeressenek, vágyom egy normális fiúra! Van ilyen?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 14:27
11/19 anonim válasza:
Lehet, hogy akkor kicsit pihentetned kéne a dolgot. Ne akar már görcsösen pasit! 19 éves vagy, ha most egy fél évet lazítasz, nem azon gyötröd magad, hogy hol találsz pasit, azzal még semmi nincs veszve, nem leszel egy vénség. És mint írtam, legalább kicsit kipihened magad. Lazíts, és figyeljd meg, akkor fog rádtalálni a szerelem, amikor a legkevésbé számítasz rá.
12/19 anonim válasza:
Szia!
én pont egy ilyen lányt keresek aki tud szeretni mert az előző kapcsolatomban nem sokat kaptam belőle.ha fehérvári vagy környéki vagy megismerkedhetnénk:).
13/19 anonim válasza:
vagy írj a 20f-nek:) ő aranyos, nekem elhiheted:;)
14/19 A kérdező kommentje:
Szegedi vok:S Nem akarom görcsösen, csak eddig azt hittem megtaláltam amit kerestem, erre megkapom h unalmas velem lenni :S Holott én mondtam mindig h menjünk vhova. Ma is mondtam, hát a gép fontosabb volt. Mestere a megbántásnak:S
2010. aug. 20. 16:29
15/19 anonim válasza:
minden kommentedben ottvan a "megbánt" szó. Nem túl nagyok a kisasszony igényei?
16/19 anonim válasza:
Akkor várj egy olyan pasira, akitől nem csak bántást kapsz.
Ha nem szegedi lennék, most azt mondanám, hogy szívesen taliznék veled :$
17/19 anonim válasza:
Van, pontosan ugyanez a bajom mint neked, csak túl idős vagy hozzám =/
15/F
18/19 anonim válasza:
Én is ugyanilyen bajokkal küzdök 18/F szerintem osszeillunk irj ram privatban ;)
19/19 anonim válasza:
Nem gáz ha itt keresed. Ez egy anonim és aktív oldal. Sikerült azóta bepasiznod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!