Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves kortól ciki, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól ciki, hogyha valakinek sosem volt még párkapcsolata és még szűz, illetve sosem próbált közeledni felé az ellenkező nem? (Velem ez a helyzet)

Figyelt kérdés
24/f

2023. aug. 30. 19:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%
Ha érdekelnek a nők és mégsem próbálsz meg velük ismerkedni azt én sem értem. Most a legrosszabb, ami történhet az, hogy nemet mondanak, de ha kultúrált módon közeledsz, akkor többségében ők sem lesznek bunkók veled. A szociális készségeken múlik a leginkább, azt gyakorolni kell, a külsőn is lehet javítani, de az jobban behatárolt.
2023. aug. 31. 15:50
 22/26 anonim ***** válasza:
77%

21-es.

Ez sajnos nem igaz, amit írtál.

Én mindig kulturáltan közeledtem, elfogadtam a nem-et elsőre, és mégis undorítóan beszélt/viselkedett velem a nők többsége.

Külsőn múlik szinte minden.

2023. aug. 31. 21:55
 23/26 anonim ***** válasza:
48%
Te még nem késtél semmivel nyugi, beszélgess nőkkel, ismerd meg a gondolkodásuk, próbáld elfogadni a gondolatmenetük.
2023. szept. 1. 00:13
 24/26 anonim ***** válasza:
11%
Magas, sportos, barna haj, barna szem. Ha nem vagy ilyen, ugorj a Dunába. Ma ez a trend, az ilyen pasikért vannak oda a nők, csak ezek a menők. A többiek a lúzer, futottak még kategória.
2023. szept. 1. 08:59
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

Olyan 13-18 között normális. De nem vagy annyira elkesve talán 25 ig.

Ha nem sikerül akkor ahogy más írta valószínűleg Duna lesz a vége.

2023. szept. 1. 14:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Ha olyan lánnyal jössz össze majd, akit ez zavar, akkor vele nem is érdemes együtt lenned. Normális értékrendű lányt nem fogja zavarni ez, sőt örül majd neki, hogy nem szexeltél előtte fűvel-fával.
2023. szept. 6. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!