Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól ciki, hogyha valakinek sosem volt még párkapcsolata és még szűz, illetve sosem próbált közeledni felé az ellenkező nem? (Velem ez a helyzet)
23 vagyok és nem rég vesztettem el a szüzességem egy kaland során. Volt egy srác akivel kavartam, teljesen tervezetlen és váratlan volt. Nagyon nagy vonzalom van/volt köztünk, de ennyi. Iszonyatosan vagytam rá, jó volt, figyelmes, tapasztaltabb, nem bántam meg. Nem érzem ettől olcsónak magam, másról se gondolom, hogy ettől az lenne. Nagyon rendes okos normális srác és állati vonzó. Persze nem tökéletes.
Kapcsolatom azonban sose volt. Ennek sok oka, de egyik sem ilyen durva "red flag". Sokáig eléggé önbizalomhiányos voltam, nem mertem kimutatni ha valaki tetszik és nem mertem elhinni, hogy tetszem annak aki nekem. Van rajta még dolgozni valóm, de ez sokat javult. Az önismereten kell dolgozni. Magunkon.
Sokáig nem foglalkoztam ezzel aztán szépen lassan. Magamat helyezem előtérbe, hogy a maximumot kihozzam magamból, hogy ténylegesen nagyon tudjam szeretni magam és akkor masnak is könnyebb lesz.
Nekem az is nehezíti, hogy most már rájöttem, hogy magyarokkal nemigen akarok ismerkedni és mivel amúgy is külföldre akarok visszamenni így itthon nem érzem, hogy megtalálnám a párom.
Meg sok egyéb.
Önismeret, fejlesztés, próbálkozás, sok emberrel találkozás stb. Szerintem ezek fontosak lehetnek.
Amúgy miután elvesztettem a szüzességem (ami által azért lekerült egy nyomás és jó dolog volt átélni na) rájöttem, hogy amikor mondják, hogy nem változik tőle semmi, az tényleg így van.
A korábbi félelmeim ugyanúgy megmaradtak, a jó tulajdonságaim is és a nap is ugyanúgy felkel. Én attól még én vagyok, mert (sorry a nyers stílusért) járt bennem pénisz.
Mit számít? Ha most azt írjuk 12, akkor mivan? Visszamész az időben? Semmi értelme ezen rágódni.
Én 21 voltam amikor életemben először csókolóztam, szexeltem és komoly kapcsolatom lett. Ugyanazzal a lánnyal történt mindegyik.
3 évig tartott a dolog, azóta semmi. 4 éve egyedül. Most akkor melyik helyzet jobb?
Én elvagyok így is és nem érdekel hogy ki mit gondol. Téged se érdekeljen.
Ezek közül a legmeredekebb az, hogy az ellenkező nem sosem próbált közeledni felé, ez 18 éves kor felett nagy baj. A szüzesség 20, a párkapcsolat hiánya 21-22 éves kortól probléma.
Legalábbis az én nézőpontom szerint.
Pont ideális hogy elveszítsd végre a szüzességed! Max. 25-ig!
(De ha nem sikerül, akkor se ess kétségbe!)
15. Szerintem is tiszta gáz a férfigyűlölet, amikor egy szimpla kérdésből is egyből az általánosítás jön le, hogy a FÉRFIAK micsoda bunkók, szemetek stb. Elég nagy baj a férfigyűlölet, de hát a gyk-n ezért dicséret jár!
Szóval itt kiélheted magad, bármely kérdésből simán csinálhatsz hímsoviniszta színezetű balhét! Ennél a kérdésnél sem volt semmi durva, nem volt incelezés, igazából nem is volt semmi. Mindenki válaszolt az esze vagy a tapasztalata szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!