Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő emberek, nektek mennyire fontos, hogy szimpatikusak legyetek az ellenkező nem tagjai számára?
Mit értesz szimpatikus alatt?
Az fontos, hogy az emberek, legyenek nők vagy férfiak, ne tartsanak egy utolsó tahónak, ezért nyilván igyekszem mindenkivel normális emberi lényként viselkedni.
Ha arra gondolsz, akarok-e külsőre tetszeni idegen ellenkező neműeknek, akkor azt kell mondanom, pontosan annyira nem érdekel, mint párkapcsolaton kívül, mert mindig is magamnak szerettem volna tetszeni. Most magam mellett a páromnak is.
Én is azt kérdezem, mit értesz az alatt, hogy szimpatikus legyek?
Ha a külsőt, akkor igen, nekem számít. Első sorban magamért akarok jól kinézni, másod sorban férjemnek, utána a másik nem miatt, aztán mindenki másnak.
Ha a belsőre gondolsz, akkor pedig azt mondom, hogy önmagam adom, bárkivel szemben is. Ha az szimpatikus úgy látom az ellenkező neműnek, természetesen tetszik. De csak ennyi. Legyezgeti a hiúságom, érzem, hogy még nő vagyok a hosszú házasságomban is, de semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!